Diskuze: Ohodnoťte prosím moji knihovnu

PHP PHP Ohodnoťte prosím moji knihovnu American English version English version

Avatar
Martin Bednář (xbedm01):

Ahoj kolegové,
v rámci školního projektu jsem stvořil tuto jednoduchou knihovnu v PHP na překlad textu do morseovky a zpět.
Myslíte si, že je dost kvalitní na to, abych ji implantovanou do aplikace zařadil mezi Můj software a články? Předem děkuji za smysluplnou kritiku. :)
Pozn. bez HTML hlavičky pochopitelně nefunguje správné zobrazování některých znaků.
http://www.itnetwork.cz/dev-lighter/258
http://leteckaposta.cz/257708854

Odpovědět 9.12.2013 20:40
I bez motta se dá žít
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Bednář (xbedm01)
Petr Nymsa:

Když to uděláš objektově tak by to bylo pěkný ;)

Nahoru Odpovědět 9.12.2013 20:41
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
Odpovídá na Petr Nymsa
Martin Bednář (xbedm01):

Dobrý nápad, ale zatím si rozumím spíše se strukturovaným programováním :)

Nahoru Odpovědět 9.12.2013 20:44
I bez motta se dá žít
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Bednář (xbedm01)
Kit:

Zkus se podívat na funkci iconv() - odpadne ti jeden slovník. Máš tam ještě další dva skoro stejné slovníky, jeden z nich je zbytečný. Takže ze tří slovníků ti zbude jeden. "a"=>".-"

iconv("UTF-8", "ASCII//TRANSLIT", $text)
Nahoru Odpovědět  +1 9.12.2013 20:54
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.