Avatar
DREAMDEV
Člen
Avatar
DREAMDEV:

mno tak este jedna zaujimavost dneska ma uz asi mrdne s tohto... stiahol som si PDOwraper odtialto z devbooku funguje bez chyby az na jedno miesto skusam vytvorit script pre ajax ked zadam Db::connect(); vsetko v pohode ziadna chyba ale akonahle sa pokusim o nejake query skript zastane na tomto bode:
$statement->execute($params);
nehlási ziadnu chybu iba zastaví script nejde to dat ani do try/catch neviem ho nijako donutit aby mi vytlacil chybu... :/
errormod je nastaveny na PDO::ERRMODE_WAR­NING
SQL prikaz je zadany 100% správne!

Odpovědět 17.2.2015 2:25
"minulosť je na to aby si odhalil chyby ktoré sa stali a v prítomnosti ich opravil pre lepšiu budúcnosť" - Ja
Avatar
Odpovídá na DREAMDEV
Michal Žůrek (misaz):

a jak AJAXem spouštíš PHP příkaz? Máš i před tím dotazem connect?

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 8:47
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
DREAMDEV
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
DREAMDEV:

jasne ze je tam connect je to normalny script php ktory by mal fungovat aj samostatne po zadani url do browsera :) ale nefunguje ani bez ajaxu...

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 12:12
"minulosť je na to aby si odhalil chyby ktoré sa stali a v prítomnosti ich opravil pre lepšiu budúcnosť" - Ja
Avatar
Nahoru Odpovědět 17.2.2015 12:34
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
DREAMDEV
Člen
Avatar
DREAMDEV:

uz som na to prisiel :D robim to cez mvc a ten script som dal samostatne mimo controllera teraz som to prerobil cez controller a uz to slape :) vcera o 3 rano po 16 hodinach programovania mi to nejako nedpolo :D :D ale aj tak neviem preco to neslo teoreticky by malo nie? o.O

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 13:26
"minulosť je na to aby si odhalil chyby ktoré sa stali a v prítomnosti ich opravil pre lepšiu budúcnosť" - Ja
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.