Avatar
done
Člen
Avatar
done:

Ahoj, pracuji na jednom novinkovém webu a když jsem vyřešil PHP funkčnost a chtěl přidat manipulaci pomocí JS, tak jsem zjistil že se vlastně scritp ani nenačte, mám index.php, kde se zvolávají kontrolery a podle parametrů to načtě určitou šablonu. Když si ale v šabloně implementuji daný script v head tak se nenačte, asi chápu proč, ale zajímalo by mě kam tedy vložit odkaz na script aby vše fungovalo, měl bych si udělat hlavičku stránky již v index.php a pak načítat šablonu pouze do těla webu ?

Editováno 28.2.2014 16:41
 
Odpovědět 28.2.2014 16:40
Avatar
Odpovídá na done
Michal Žůrek (misaz):

V hlavičce je správně, ale typuji že máš chybu v tom JS skriptu, podívej se do konzole prohlížeče.

Nahoru Odpovědět 28.2.2014 16:42
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
done
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
done:

To jsem také zkoušel, ale nezobrazí se ani že by došlo k načtění knihovny jQuery, ani mého scriptu. Myslím že je to tím, že když requirnu šablonu, tak to prohlížeč bere jako že je načtený index.php a ne ta šablona.

 
Nahoru Odpovědět 28.2.2014 16:44
Avatar
Odpovídá na done
Michal Žůrek (misaz):

tak dej pravé tlačítko > zobrazit zdrojový kód a podívej se jestli tam ty scripty jsou a případně jestli je URL správně.

Nahoru Odpovědět 28.2.2014 16:45
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
done
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
done:

Ano, jsou tam, url mám nějak takto: localhost/Novin­ky/uzivatel/qu­ill, mám načtenou šablonu uživatel.phtml a mám tam načtené nějaké údaje z databáze.

Už to funguje, zapoměl jsem přidat tag title, ale nejsem si jistý jestli to byla ta chyba.

 
Nahoru Odpovědět 28.2.2014 16:54
Avatar
Odpovídá na done
Michal Žůrek (misaz):

Titlem to nebylo, tipuji že jsi to měl v chache.

Nahoru Odpovědět 28.2.2014 16:57
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
done
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
done:

Funguje mi to pokud je to pouze localhost/Novin­ky/uzivatel - bez jména uživatele, se jménem to vypíše údaje z databáze, ale JS nefunguje.

 
Nahoru Odpovědět 28.2.2014 16:59
Avatar
Odpovídá na done
Michal Žůrek (misaz):

aha, takže máš špatnou Url, jak jsem psal výše, ten jednou ti ten script vede k localhost/Novin­ky/uzivatel/scrip­t.js a po druhé k localhost/Novin­ky/uzivatel/5/scrip­t.js

Nahoru Odpovědět  +1 28.2.2014 17:01
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
done
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
done:

Máš pravdu, chyběl mi tam <base href="">, nějak jsem to přehlédl, děkuji za pomoc :)

 
Nahoru Odpovědět 28.2.2014 17:08
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.