Avatar
goublin
Člen
Avatar
goublin:

Ahoj, naprogramoval jsem si v php jednoduchý vyhledávač, který vyhledává v moji databázi. Jak udělám to, že když něco vyhledám, tak na ten text pak můžu kliknou a přesměruje mě to jinou stránku? Čili něco na způsob http://www.cbdb.cz/ ,kde zadám název knihy a pak na tu vyhledanou můžu kliknout a objeví se mi nějaký popis.
Díky.

 
Odpovědět 17.2.2013 14:27
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na goublin
David Čápka:

Pokud sis udělal vyhledávač, měl bys vědět jak otevřít výsledek, který ti to najde.

Nahoru Odpovědět 17.2.2013 15:05
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
goublin
Člen
Avatar
goublin:

No udělal jsem si vyhledávač, ale bez pomocí internetu bych to nezvládl. :)

Akorat si myslím, že obsah výsledku který otevřu se bude řídit podle id...

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2013 15:20
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na goublin
David Čápka:

No součástí nalezeného záznamu v databázi je nějaký identifikátor (asi ID), pomocí kterého vygeneruješ odkaz, který následně záznam zobrazí nějakým skriptem pro zobrazení. Musíš poslat kód nebo lépe popsat oč se jedná.

Nahoru Odpovědět 17.2.2013 15:34
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.