Diskuze: Php-code chyba

PHP PHP Php-code chyba American English version English version

Avatar
Mohycan
Člen
Avatar
Mohycan:

Ahojte , mám taký problém s jedným malým panelom ked do neho vložím text nomálne funguje ale ak sa tam pokúsim dať obrázok hned mi na webstránke vipíše chybu. Viete mi niekto pomôcť ?

Tu je kód :

echo "<table cellspacing='0' cellpadding='0' width='".THEME_WIDTH."' class='border:0'>\n<tr>\n";
echo "<td class='sub-header-menu'<img src="http://testujem.4fan.cz/images/counter-strike.png" alt="" width="50" height="50"></td>\n";
echo "</tr>\n</table>\n";

Bol by som rád keby niekto napísal fungujúci code.
Vopred ďakujem za odpoveďe.

Editováno 24.4.2013 17:17
 
Odpovědět 24.4.2013 16:43
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Kit:

Pošli ten kód znovu naformátovaný. Tohle se nedá číst. Původní příspěvek pak smažu.

Nahoru Odpovědět 24.4.2013 16:54
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Mohycan
Člen
Avatar
Mohycan:

Ako naformátovyný ?

 
Nahoru Odpovědět 24.4.2013 17:16
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Mohycan
David Čápka:

kód se vkládá pomocí tlačítka vložit kód, potom se zbarví. Hned je vidět, kde máš chybu.

Nahoru Odpovědět 24.4.2013 17:18
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Mohycan
Člen
Avatar
Mohycan:

Aha ďakujem a čo tam je chyba to .THEME_WIDTH. ? A ked je to ono na čo to mám zmeniť ?

 
Nahoru Odpovědět 24.4.2013 17:28
Avatar
Mohycan
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Mohycan:

Prosím neviem ako to opraviť stále mi to nefunguje

 
Nahoru Odpovědět 24.4.2013 19:08
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Mohycan
David Čápka:

V druhém řádku si uvozovkami v HTML ukončíš string. Přeci vidíš, jak končí modré zbarvení. Doufám, že PHPčko nepíšeš v poznámkovém bloku, ale v něčem, co barví syntaxi, jinak budeš takovéhly chyby řešit pořád. Při echování HTML používej v PHP apostrofy a v HTML uvozovky, vyvaruješ se těmto chybám. Porovnej si můj výsledek a tvůj nahoře.

echo '<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="' . THEME_WIDTH . '" style="border: 0px">\n<tr>\n';
echo '<td class="sub-header-menu"><img src="http://testujem.4fan.cz/images/counter-strike.png" alt="" width="50" height="50"></td>\n';
echo '</tr>\n</table>\n';

To HTML máš nějaké rozbité, nedává mi smysl class="border:0", možná jsi myslel style místo class. Také je hloupost class="sub-header-menu"<img, chybí ti tam zavřená závorka. V kódu nahoře jsem to napsal tak, jak hádám, že jsi to myslel. Používáš u té tabulky nějaké zastaralé atributy, ale to už je to nejmenší.

Nahoru Odpovědět 24.4.2013 19:16
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Kit:

Nejlépe HTML do PHP nedávat vůbec :)

Editováno 24.4.2013 19:26
Nahoru Odpovědět  +1 24.4.2013 19:24
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.