Avatar
miki.brki
Člen
Avatar
miki.brki:

Používám nette a z databáze jsem si vytáhl potřebná data, ale teď je nějak potřebuji dostat do excelu..
Neznáte nějakou php funkci, která to dokáže? Dík

 
Odpovědět 2.6.2015 21:45
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Marek Z.:

V nette to můžeš udělat tak, že výpis uživatelů zavoláš do šablony ve které provedeš rozložení dle standardů tabulek pro excell.
Potom stačí nastavit hlavičku jméno souboru s koncovkou a mělo by se provést stáhnutí.

Nahoru Odpovědět 2.6.2015 21:54
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
miki.brki
Člen
Avatar
miki.brki:

Ano, vypsal jsem si z db do šablony data, které potřebuji, ale tady končím, nevím jak dál

 
Nahoru Odpovědět 2.6.2015 22:13
Avatar
Filip Šohajek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na miki.brki
Filip Šohajek:

Jelikož excelovské tabulky mají složitý formát, budeš muset použít knihovnu https://github.com/…ice/PHPExcel .

 
Nahoru Odpovědět 2.6.2015 22:20
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.