Avatar
Lukáš Lupo Galas:

Dobrý deň,
Potreboval by som pomocť potreboval by som vysvetliť ako sa da spraviť menu cez PHP aby tam nebol zakaždym dokaz na celu stranku ale íba na cast ktora sa ma meniť.

 
Odpovědět 16.2.2015 14:22
Avatar
Odpovídá na Lukáš Lupo Galas
Tomáš Brabec:

A tohle jsi zkoušel ?
http://www.itnetwork.cz/…dani-stranek

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 16.2.2015 15:08
Lidé se dělí do 10 skupin. Jedni dvojkovou soustavu znají a druzí ne.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Richard:

ehhh, cože?
Jestli chápu dobře, chceš třeba na index.php mít stránku, kde je logo, menu, text..
A po kliku tě to má přesměrovat jinam kde je třeba jiný text?

To se řeší pomocí

include

a parametrů v url (například) - na index.php budeš includovat podle parametrů soubor který se má zobrazit - pokud v url nic není, zobrazíš defaultní text, pokud tam něco je, includuješ požadovaný soubor.

Nic složitého, samostudiem to pochopíš za pár minut.

  • si přečti něco o bezpečnosti v tomto případě
Nahoru Odpovědět  +1 16.2.2015 15:09
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Tomáš Brabec
Richard:

nechápu že vždycky tady vypisuju kraviny když mnohem přínosnější je poslat link, ani sem nevěděl že tu něco takového je

Editováno 16.2.2015 15:11
Nahoru Odpovědět 16.2.2015 15:10
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Tomáš Brabec:

Tak odkaz jsi mu poslat nemohl když jsi nevěděl že tu něco takového je...

Nahoru Odpovědět 16.2.2015 15:20
Lidé se dělí do 10 skupin. Jedni dvojkovou soustavu znají a druzí ne.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.