Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

Čau,
mám menší technický problém na windows(xampp) jsem vytvořil v php aplikaci(začal), nicméně přešel jsem finálně na linux(lampp), ačkoliv mám shodně konfiguraci(doufám) tak zobrazení je vždy jiné. Ve windows v pohodě, v ubuntu:

PHP Warning:  session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by
PHP Warning:  session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent
PHP Notice:  Undefined index: HTTP_HOST in
PHP Notice:  Undefined index: REQUEST_URI in

nicméně chyby se nezobrazí pokud nedefinuji objekt jehož třída pracuje s LOGIN. Vypnul jsem zlib kompresi a output buffering.
Děkuji

 
Odpovědět 26.7.2013 17:06
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Zřejmě máš ve skriptech zapomenutý BOM.

Nahoru Odpovědět 26.7.2013 17:15
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

Zdroják je shodný s tím ve Windows a přesto. Btw: Mám PhpStorm.

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 17:21
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Už sis zkontroloval ten BOM? Některé editory z Windows ho tam cpou a pak to dělá přesně tyhle problémy.

Nahoru Odpovědět 26.7.2013 17:24
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:

Tohle se mi také stalo, pomohl Google. Pokud startuješ session, musí to být na začátku, resp. nesmí být vypsán žádný text. Databáze OK, ale text ne.

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 17:37
Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

Zkusil jsem BOOM TEster(scriptem) a detekoval, nicméně v Hexu jsem BOM nenašel. Jakým způsobem myslíš "Nesmí být vypsán žádný test" ? Díky za snahu

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 18:19
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Před odesláním cookie nesmí být odeslán ani bajt HTML. BOM jsou hned tři bajty, navíc jsou neviditelné a blbě se odstraňují.

Zkus tohle:

tail --bytes=+4 skript.php

Pokud bude výstup (začátek) vypadat stejně, ulož si ho.

Nahoru Odpovědět 26.7.2013 18:27
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

Ne tvle mě už jebne, http://uloz.to/…v/fcb-1-phps, když to někde zničí budu rád. Dík
PS: Už jsem skoušel, dokonce i php skritpem i přes vim dokonce i přes GHEX a nic

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 18:29
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Není tam BOM, ale je tam celá hlavička HTML. Cookie musíš odeslat ještě před tou hlavičkou.

Nahoru Odpovědět 26.7.2013 18:40
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

Áha but fucking logic, proč mi to ve woknech jde ? Nicméně i když jsem skript vložil před efekt to nemělo ...

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 18:46
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Možná jsi tam to cookie předtím neměl a teď sis ho dodělával.

Nahoru Odpovědět  +1 26.7.2013 19:01
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

SDK je převzatý z fcb. Jde o naprosto shodnej kód. I pokud napíšu jenom čistě skript, chyba je stejná.

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 19:02
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Možná jsi na Windows měl zapnutý
http://php.net/…ut-buffering

Nahoru Odpovědět 26.7.2013 19:15
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

Jak jsem již psal konfigurace stejná.

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 19:19
Avatar
Sadd
Neregistrovaný
Avatar
Sadd:

No nicméně smazal jsem lampp nahodil z taskselu LAMP, problém byl jinde.
Ta Třída Facebook potřebovala CURL PHP, který jsem instaloval na windows, na linux ne :)

 
Nahoru Odpovědět 26.7.2013 21:40
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Pod zkratkou LAMP jsem našel akorát balíček lampython. Nevím, proč se ta zkratka používá.

Nahoru Odpovědět 26.7.2013 21:47
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Sadd
Člen
Avatar
Sadd:

Jednoduše, je to tak v taskselu ;)

 
Nahoru Odpovědět 1.8.2013 23:24
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Sadd
Kit:

Aha. Tasksel jsem nikdy nepoužíval. Ovšem teď význam Apache pro lokální stroje asi trochu poklesne, protože PHP 5.4 se už samo umí chovat jako HTTP server.

Nahoru Odpovědět 1.8.2013 23:35
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 18 zpráv z 18.