Diskuze: Počet stažení

PHP PHP Počet stažení American English version English version

Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Zdeněk Pavlátka:

Jak bych měl kontrolovat stažení souboru na svých stránkách? Jde mi o vypsání počtu stažení a nějak mě nic nenapadá.

Odpovědět 29.1.2014 6:35
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Michal Žůrek (misaz):

odkaz který nyní vede na soubor ke stažení, povede na PHP script, který započte stažení a pak uživatele přesměruje na soubor ke stažení.

<?php
// tady si to dáš do databáze
Header('Location: tadyJeUrlSouboru.exe');
Nahoru Odpovědět 29.1.2014 6:45
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 29.1.2014 16:41
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět  +2 29.1.2014 16:45
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.