Avatar
Laďa
Člen
Avatar
Laďa:

Čau,
chystám se na takový proejkt pro naši školu.
Jde mi o to, že bych sjednotil funkce ze všech stránek (každý den je třeba koukat na asi 10 různých stránek) a vypisoval je jen do jedné. Bylo by to samozřejmě rozděleno na uživatele - uživateli dané třídy by se zobrazovaly jen věci pro jeho třídu a jeho známky.
V PHP a HTML jsem docela zběhlý, v tom problém nebude. Nevím spíš, jak na to braní informací z jedněch stránek (+ je potřeba, aby se na ně systém přihlásil). Budu vděčný za každou radu.
(Fórum PHP jsem zvolil, protože mi přijde, že je ze všech sekcí tady té problematice nejbližší)

Díky moc,
Laďa ;)

 
Odpovědět  -1 10.11.2014 14:32
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Laďa
mkub:

a co vlastne chces od nas? aby sme ti to cele napisali?

 
Nahoru Odpovědět 11.11.2014 23:52
Avatar
Pavel Mareš
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Laďa
Pavel Mareš:

Souhlasím s mkub, ale asi chceš přejímání informací z webu, což je funkce cURL nebo file_get_conten­ts(). Do obojího když dáš url stránky, vrátí ti co chceš. Pokud alespoň trochu umíš v PHP, stačilo do Googlu napsat (dokonce česky a první odkaz je to co hledáš) "jak získat informace ze stránky php" ... odkat: https://www.google.cz/webhp?… Takže pokud potřebuješ jen toto, tak asi hotovo. Leda, že bys chtěl ještě kod který funguje, redakční systém, který máš použít ...

Editováno 12.11.2014 6:19
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 12.11.2014 6:19
Nechci být workoholik. Bohužel někdy musíme být tím, čím nechceme.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.