Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Tayson:

Zdravim
Mam vedla seba par selectov ktore maju na zaciatku prazdne hodnoty... tym padom som si to spravil tak aby na zaciatku pri nacitani scriptu nacitalo vsetky data z DB ... potrebujem ale aby ked vyberiem dajme tomu prvy select niejaku polozku tak aby tie data hned refreshlo stranku a zredukovalo potom hned druhy select a na zaklade tych dvoch znova zredukovala data z DB. Viete mi poradit nejake riesenie ?

 
Odpovědět 27.10.2014 13:55
Avatar
Nahoru Odpovědět 27.10.2014 14:04
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Matúš Petrofčík
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na Tayson
Matúš Petrofčík:

Tak ja ti napríklad nerozumiem :D skús to vysvetliť ešte raz :)

Nahoru Odpovědět 27.10.2014 14:08
obsah kocky = r^2 ... a preto vlak drnká
Avatar
Filip Stryk
Redaktor
Avatar
Filip Stryk:

Být tebou tak změním hlavně to pozadí, mě z toho bolí oči. :D

//Prosím smazat, nějak jsem se netrefil do vlákna :D

Editováno 27.10.2014 14:16
Nahoru Odpovědět  +1 27.10.2014 14:15
„Neděláš dobře, když chválíš to, čemu nerozumíš, ale ještě horší je, když to haníš.“ Leonardo DaVinci
Avatar
Odpovídá na Matúš Petrofčík
Michal Štěpánek:

Jednoduché... Výběrem hodnoty z nějakého selectu potřebuje ovlivnit naplnění položek v jiných selectech...

Nahoru Odpovědět 27.10.2014 17:59
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Matúš Petrofčík
Šéfredaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Matúš Petrofčík:

Jednoduche pre teba, no ja som chcel aby Tayson napisa svoju otazku este raz a zrozumitelne :)

Nahoru Odpovědět 27.10.2014 21:49
obsah kocky = r^2 ... a preto vlak drnká
Avatar
Odpovídá na Matúš Petrofčík
Michal Štěpánek:

Mě to přišlo srozumitelné dost
"ked vyberiem dajme tomu prvy select niejaku polozku tak aby tie data hned refreshlo stranku a zredukovalo potom hned druhy select"
z toho mi to vyplynulo zcela jasně...

Nahoru Odpovědět 28.10.2014 8:49
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Tayson
Člen
Avatar
Odpovídá na Matúš Petrofčík
Tayson:

Skratka vyberam data z databazy ... tych dat je neskutocne vela a hore mam par selectov ... ak teraz vyberiem prvy select tak hned cez onchange chcem aby sa vylitrovali data ... ked vyberiem druhy tak chcem aby sa vyfiltrovali data podla prveho a hned podla druheho ... takze potrebujem vediet ktory select a aka hodnota aby som mohol filtrovat data

 
Nahoru Odpovědět 28.10.2014 9:30
Avatar
Ori
Člen
Avatar
Ori:

Jquery .ajax .append v php normalny select, do ajaxu budes posielat tie obmedzenia zo selectov a php ti to bude vraciat json, alebo co len chces co pomocou appendu pripises nejakemu divu/tabulke. Ak nemas zakladne znalosti programovania tak hotove riesenia bez sucastneho(a mozno ani s nim) ti tu nikto pisat nebude :) Ale v podstate hore mas vsetko co budes potrebovat, zvysok je uz len o googleni a skusani

Editováno 28.10.2014 10:26
 
Nahoru Odpovědět 28.10.2014 10:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.