Avatar
vojta3310
Člen
Avatar
vojta3310:

Po přesunutí části webu ze subdomény na doménu mi přestal fungovat formulář posílaný metodou post, formulář se odešle na danou stránku ale v php už neobsahuje žádná data.
Formulář:

<form action="?1=a&amp;2=1" method="post">
<h2 id="prihlas_h2">Přihlásit se:</h2>
<p align="center">
Jméno:<input type="text" name="nick"><br>
Heslo: <input type="password" name="pass"><br>
<input type="checkbox" name="trvale">Zůstat přihlášen<br>
<input type="image" id="prihlas" value=" Přihlásit " style="background-image: url(http://iqcraft.net76.net/soubory/tlup.png);">
</p></form>

PHP:

var_dump($_POST['nick']);   //Vypisuje null
var_dump($_POST['pass']);   //Vypisuje null

Vůbec netuším čím to je.
Předem děkuji.

 
Odpovědět  +1 18.3.2014 20:30
Avatar
David Hynek
Redaktor
Avatar
David Hynek:

zkus prověřit cestu...

Nahoru Odpovědět 18.3.2014 20:38
Čím víc vím, tím víc věcí nevím.
Avatar
vojta3310
Člen
Avatar
vojta3310:

Tou to asi není, protože když jsem to přenastavil na GET, tak to funguje, akorát je vidět jméno a heslo.

 
Nahoru Odpovědět 18.3.2014 20:44
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vojta3310
Marek Z.:

Máš to někde, kde bychom to mohli zkusit? Takto se asi nic nevyřeší, protože žádný problém nevidím. Fungovat by to mělo..

Nahoru Odpovědět 18.3.2014 20:48
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
vojta3310
Člen
Avatar
vojta3310:

Jo zde: http://iqcraft.net76.net/pokus_form.php
musí to být asi nějakým nastavením serveru nebo .htacess ale to jsem měnil jen jednou a už je to dlouho.

 
Nahoru Odpovědět 18.3.2014 21:02
Avatar
Mark Vajšbejn:

Nevidím input s type=submit .. kde je?

Správný formulář by to mít měl né?

Editováno 18.3.2014 21:17
 
Nahoru Odpovědět 18.3.2014 21:16
Avatar
vojta3310
Člen
Avatar
vojta3310:

input s type=image funguje stejně ale nechá se tam dát obrázek. Pro jistotu jsem ho tam přidal, ale taky nefunguje.

 
Nahoru Odpovědět 18.3.2014 21:21
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na vojta3310
Marek Z.:

Ano, image by měl také odesílat formulář.

Error hlášky asi nemáš povolené, že? Jinak by to ukazovalo, že je máš nedefinované.

Zkus je zapnout a odeslat formulář. Třeba to něco ukáže.. :)

Nahoru Odpovědět 19.3.2014 7:01
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
vojta3310
Člen
Avatar
vojta3310:

Myslím si že jsou povolené, protože třeba sintax_error to píše.
Ale to asi neovlivním mam to na bezplatným hostingu a nemam práva tam cokoliv nastavit, jenom .htacess.

 
Nahoru Odpovědět 19.3.2014 15:16
Avatar
vojta3310
Člen
Avatar
vojta3310:

Omlouvám se že sem otravoval, už to funguje, kdysi jsem se snažil přenastavit maximální odesílanou velikost (abych mohl uplaudovat více obrázků najednou) a něco tam bylo špatně teď jsem to smazal a funguje to.
Děkuji za ochotu.

 
Nahoru Odpovědět 19.3.2014 15:21
Avatar
Lukáš Tesař:

Promiňte že otravuji, ale to "zůstat přihlášen" mě zajímá. Jak vypadá kód, který to zpracovává?

 
Nahoru Odpovědět 21.3.2014 16:28
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Lukáš Tesař
mkub:

nyslim, ze sa pouzivaju coockies a session premenne

 
Nahoru Odpovědět 21.3.2014 16:48
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.