Avatar
Ondřej Langr (andysekcze):

Zdarec,
řeším zásadní problém. Dlouho jsem nevyvíjel, a hned co otevřu Eclipse (dělá to i PHPStorm) a otevřu jakkoliv soubor, tak mi nejdou napsat složené závorky(konkrétně { ), znak } napsat jde. Ale když { vložím pomocí ctrl + v tak vše normálně funguje. Nevíte někdo kde je chyba?

Editováno 18.9.2015 15:06
Odpovědět 18.9.2015 15:04
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Patrik Smělý (SogoCZE):

Ahoj, David Jančík [sczdavos] to dříve nějak vyřešil v phpstormu, nějakou lepší cestou, já jsem si to nastavil tak že jsem šel do nastavení a přesněji do Keymap tam jsem si našel bind na {, }, #, &, atd a odstranil jej. Asi to není úplně nejlepší řešení, ale funguje to :D.

Nahoru Odpovědět 18.9.2015 15:13
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý (SogoCZE)
Ondřej Langr (andysekcze):

to jsem už zkoušel, jsem slepej nebo to tam není :P

Nahoru Odpovědět 18.9.2015 15:14
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Patrik Smělý (SogoCZE):

Je, ale musíš v phpstormu (v nastavení keymap) kliknout na tu lupičku vedle inputu na hledání a klikneš na ten input a zmáčkneš například.

ctrl + alt + b
Editováno 18.9.2015 15:21
Nahoru Odpovědět 18.9.2015 15:19
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Nahoru Odpovědět 18.9.2015 15:22
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Patrik Smělý (SogoCZE):

Hm, v tom případě jsi to už musel smazat, nebo nevím :D. Vím jen že jsem tento problém řešil a vyřešil jsem ho tak jak jsem psal, no zkus tam dát jen N do té "lupičky". Něco si matně pamatuji že mi to taky nechtělo hledat, ale nějak jsem to později našel :O.

Nahoru Odpovědět 18.9.2015 15:24
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Odpovídá na Patrik Smělý (SogoCZE)
Ondřej Langr (andysekcze):

jo už sem to našel :D ti s prominutím kokoti do dali to Bookmarks -> implementation(s)

Editováno 18.9.2015 15:30
Nahoru Odpovědět  +1 18.9.2015 15:30
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Avatar
Odpovídá na Ondřej Langr (andysekcze)
Petr Štechmüller:

Ahoj, nevim jak v Eclipse, ale v PHPStormu stačí upravit konfigurační soubor.
Konfigurák najdeš ve složce s instalací obvykle tady:

C:\Program Files (x86)\JetBrains\PhpStorm 9.0\bin\idea.properties

Na poslední řádek přidej toto:

actionSystem.force.alt.gr=true

a PHPStorm už bude fungovat správně.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +2 18.9.2015 15:30
Pokud spolu kód a komentář nekorespondují, budou patrně oba chybné
Avatar
Nahoru Odpovědět 18.9.2015 15:34
I have a charger. I have Note 7. Umh I haven't Note7.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.