Diskuze: Problém s implode

PHP PHP Problém s implode American English version English version

Avatar
Bílý Králík:

Muzu mit dotaz? Absolutne se mi nedari prijit na to, proc mi tenhle kod:

$f_pointer=fo­pen("visitors­.csv","r"); // file pointer

while(! feof($f_pointer)){
$ar = array();
$ar=fgetcsv($f_po­inter);

$zabaleno = implode(' ' ,$ar);

if (strpos($zaba­leno,'zbozi.cz') !== false) {
echo "<img src='/images/re­ferrer-logos/zbozi.png' width=110 '>";
echo "
";
}

rika tuhle chybu:

Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in C:\xampp\htdoc­s\estore\public\vi­sitors.php on line 15

Jediny co jsem nasel, ze mam pole nejdriv definovat. To jsem udelal. Ale stale :-(

 
Odpovědět 29.1.2015 18:40
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Bílý Králík
Marek Z.:

Zkuste ještě před cyklem definovat pole.

$ar = array();
while(..
Nahoru Odpovědět 29.1.2015 19:03
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 29.1.2015 19:10
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Bílý Králík
Marek Z.:

Mělo by to fungovat, není třeba problém ve volaných datech?
Například špatně zapsaná tabulka apod.?

V ničem jiném bych to asi neviděl.. :/

Nahoru Odpovědět 29.1.2015 19:29
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
Bílý Králík:

Je mi to právě záhada, co se tomu nelíbí. Zdroj bere CSV soubor. Můžu dodat vzorek.. :-(((

 
Nahoru Odpovědět 29.1.2015 20:18
Avatar
Tonda Kozák
Člen
Avatar
Odpovídá na Bílý Králík
Tonda Kozák:

Když dáte za

$ar=fgetcsv($f_pointer);

Tohle:

var_dump($ar);

Co vám to vypíše?

 
Nahoru Odpovědět 29.1.2015 20:28
Avatar
Odpovídá na Tonda Kozák
Bílý Králík:

Omlouvam se, ale nejsem schopen dodat ted info. Dropbox v praci (ted jsem doma) se zda byt zahlcen posilanim asi 100mb jineho obsahu (btw. Vodafone LTE modem, ktery u nas kdyz se do nej naloguji evidentne nechyta LTA ale 4g, v Nuslich ... ruce pryc od tohoto), ktery viditelne nebyl schopen doted synchronizovat moje zmeny v praci na projektu a tato synchronizace je ve fronte :-(

Kazdopadne si vzpominam, ze toto jsem taky zkousel a vzdy mi vyslo zobrazeni pole. Respekive tohle muzu rict rovnou: $ar = pole (jako pres print_r) a jeste jsem dumpoval to co by mell byt string $zabaleno a opet mi vychazelo pole jestli se nepletu.

 
Nahoru Odpovědět 29.1.2015 22:37
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
 
Nahoru Odpovědět  +1 29.1.2015 22:42
Avatar
shaman
Člen
Avatar
shaman:

tuto hlasku mozes dostat len ak $ar nie je pole. Z vyssieho vyplyva ze subor existuje, inak by ti to chybovalo uz skorej. $ar = array() mas spravne nadefinovane. Takze jediny dovod je ze mas prazdny subor csv. Ale na to si uz doteraz iste prisiel. Je to tak? :)

Nahoru Odpovědět 13.2.2015 19:28
try {...} catch (Exception ignored) { echo " ¯\_(ツ)_/¯ "; }
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.