Diskuze: proč nejde projet polem.

PHP PHP proč nejde projet polem. American English version English version

Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Ahoj, v php mám pole $radky, do kterého sem načetl nějaká data z txt souboru, prostě jsem načetl txt soubor po řádcích a vložil je do pole. Pak když chci toto pole však projet tak se vezme pouze poslední záznam (řádek) a tím to skončí.

echo(count($radky) . "<br>");
foreach ($radky as $zaznam); {
        echo("OK<br>");
}

a výsledek:

16
OK

to OK je tam jen jednou, nevíte proč se php na zbytek vykašle?

Odpovědět 14.9.2013 19:32
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Kit:

A co tam pohledává ten středník za foreach(...) ?

Editováno 14.9.2013 19:38
Nahoru Odpovědět  +1 14.9.2013 19:37
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Michal Žůrek (misaz):

aha toho sem si nevšimnul, díky. Středníky v php asi automaticky píšu za závorky :)

Nahoru Odpovědět  +1 14.9.2013 19:40
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Kit:

To je hodně blbý zvyk. Já zase dávám dvojtečku (jako v Pythonu) a Vim mi to opravuje na dvojici "{}" s kurzorem mezi nimi.

Nahoru Odpovědět 14.9.2013 19:47
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Kit:

Zrovna koukám na včerejší vtip "Programátorova noční můra" :)

Nahoru Odpovědět  +1 14.9.2013 20:05
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.