Avatar
Neaktivní uživatel:

Nazdar chlapi, potrebujem od vás pomoc z jedným kódom, mám naprogramovanú hlavnú stránku a pomocou php chcem pridať viac podstránky, ale nechce mi to isť, len mi preklikne stránka a nič sa nestane,

<!doctype html>
<html>
<head>
<title>First Web</title>
<meta charset="UTF-8">
<link rel="stylesheet" href="styl.css" type="text/css" />
</head>
<body background="Obrazky/posilovna.jpg">
<header>
<div id="logo"><img src="Obrazky/logo.png"></div>
<h1>O nas</h1>
</header>
<article>
              <header>
                         <h1>Toto je hlavicka</h1>
                         <nav>
                           <ul>
                                <li><a href="index.php?stranka=rady">Rady</a></li>
                          </ul>
                  </nav>
               </header>
                   <section>
                          <?php
                                if (isset($_GET['stranka']))
                                                        $stranka = $_GET['stranka'];
                                                else
                                                        $stranka = 'domu';
                                                if (preg_match('/^[a-z0-9]+$/', $stranka))
                                                {
                                                        $vlozeno = include('podstranky/' . $stranka . '.php');
                                                        if (!$vlozeno)
                                                                echo('Podstránka nenalezena');
                                                }
                                                else
                                                        echo('Neplatný parametr.');
                      ?>
                   </section>
                   <div class="cistic"></div>
</article>
<footer>
</footer>
</body>
</html>
Odpovědět 16. února 15:51
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Mego
Člen
Avatar
Mego:

Kámo, Štúr plače krv, keď to vidí...

Si si istý, že existuje podstránka s daným názvom a že je k nej dobrá adresa? Malo by ti to vyhodiť nejaký warning, ak sa nepodarí includovať. Máš povolený výpis chýb?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 16. února 16:11
Radšej 15 minút skôr, ako 15 sekúnd neskoro...
Avatar
Odpovídá na Mego
Neaktivní uživatel:

Súbor určite existuje a cesta k nemu je tiež dobrá.

Nahoru Odpovědět 16. února 19:57
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Neaktivní uživatel:

Hoci si aj stiahnem hotový program z tejto stránky tiež mi to len preklikne a nič.

Nahoru Odpovědět 16. února 20:00
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Mego
Neaktivní uživatel:

Ok Mego, diki už som na to prišiel :D

Nahoru Odpovědět 16. února 21:36
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Mego
Člen
Avatar
Mego:

Nemal si zapnutý WAMP, hejže :D

Nahoru Odpovědět 16. února 22:48
Radšej 15 minút skôr, ako 15 sekúnd neskoro...
Avatar
Nahoru Odpovědět 17. února 17:29
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
mkub:

a hlavne si v php.ini zapni logovanie chyb a v logoch najdes tu-ktoru chybu

 
Nahoru Odpovědět 17. února 23:22
Avatar
mansordark
Člen
Avatar
mansordark:

Ano asi jsem na neco prisel...mozna pises spatne adresu... /index.php?stran­ka=tvojepodstran­ka

Nahoru Odpovědět 18. února 9:44
Když nemáte na programování klid a nejste 100% soustředění, tak se zmůžete maximálně na vytvoření souboru a napíšete ...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.