Diskuze: shell_exec(); spjování nahravek

PHP PHP shell_exec(); spjování nahravek American English version English version

Avatar
motorovapila
Člen
Avatar
motorovapila:

Zdravim,
spojuji nahrávky na webu pomocí funkce shell_exec();

př:

$fileName = md5(time().mt_rand()).".ogg";
        $cil = 'mp3/'.$fileName;
        $exec = "sox ".implode(" ",$merge).' '.$cil;

        shell_exec($exec);

vše funguje výborně jen potřebuji mezi nahrávky vložit mezeru (prodlevu 5s)netušíte jak bude vypadat ten prikaz v shell_exec();

predem dekuji za pomoc

Editováno 7.11.2014 10:58
 
Odpovědět 7.11.2014 10:57
Avatar
Fredep
Redaktor
Avatar
Odpovídá na motorovapila
Fredep:

Slyším o tom poprvé, ale zaujalo mě to a něco jsem si o tom přečetl. Zkus se podívat zde :) http://activearchives.org/…ce_using_sox

Nahoru Odpovědět 7.11.2014 16:32
Týmová práce je důležitá proto, aby bylo možno obvinit z neúspěchu někoho jiného.
Avatar
Pavol Hejný
Redaktor
Avatar
Pavol Hejný:

Co takhle mít soubor 5s ticha a nejdříve spojit A a ticho a potom to celé s B.

Nahoru Odpovědět  +2 8.11.2014 2:38
http://pavolhejny.cz/
Avatar
motorovapila
Člen
Avatar
motorovapila:

díky vyřešeno podle Pavel Hejný

 
Nahoru Odpovědět  +1 10.11.2014 9:08
Avatar
Pavol Hejný
Redaktor
Avatar
Pavol Hejný:

Dáš mi fajfku za vyřešení problému? :) Je to napravo od mého komentáře ...

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  -2 13.11.2014 14:10
http://pavolhejny.cz/
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.