Diskuze: SMS Help

PHP PHP SMS Help American English version English version

Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
jakub:

Dobrý den.
Potřebuji pomoc s službou mobilni platby.
Provozuji sms za 50 a 99 kč,chtěl jsem přejít na 249,ale objevil se problém.
Hází mi to error:

Výsledek testu: ERROR
Popis chyby: Váš skript vrací odpověď v nesprávném formátu. Správný formát odpovědi naleznete v technické specifikaci.

Kod pro 249 KČ:

// SMS PLATBA ZA 249 - Creative VIP
case 249:
   $druh = "Creative";
       $vysle = "0"; //Kdy zkonci
  $response = "VIP bylo uspesne zakoupen hraci $player ;90333249";//odpoved
      $dotaz = "INSERT INTO`Vip`(`Cas`,`Nick`,`Typ`,`Doba`,`Vyprsi`) VALUES('".$cas."','".$player."', '".$druh."', '".$doba."','".$vysle."')";
break;
Odpovědět 31.3.2013 14:49
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
jakub:

ještě mam na začátku scriptu:

$cena = str_replace("90333","",$cena);

abych se zbavil toho 90333 které získám zde:

$cena = $_GET['shortcode'];
Editováno 31.3.2013 14:51
Nahoru Odpovědět 31.3.2013 14:50
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub
David Čápka:

" Váš skript vrací odpověď v nesprávném formátu. Správný formát odpovědi naleznete v technické specifikaci"

Bylo by dobré ho sem uvést, stejně tak i tu část kódu, co něco vrací.

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:12
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jakub
Jiří Gracík:

Minecraft servery jsou zlo ]:> Dva jsem vlastnil, dalších přibližně 5 adminoval, a v životě do toho jen tak nepůjdu :)

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:19
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
jakub:
<?php

$player = $_GET['sms'];
$cas = $_GET['timestamp'];
$datum = $_GET['timestamp'];
$cena = $_GET['shortcode'];
$cena = str_replace("90333","",$cena);
$player = str_replace("pm scc","",$player);
$player = str_replace("PM SCC","",$player);
$date = date(Ymd);
$druh = "Extreme";



switch($cena) {

  // SMS PLATBA ZA 50
  case 50:
    $doba = "1 Mesic";
        $casik = "00000100";
        $vysle = $date + $casik;
         $druh = "Extreme";
        $response = "VIP bylo uspesne zakoupeno hraci $player na server SuperCraft.Cz 1 Classic/PvP. Cena sms je";
        $dotaz = "INSERT INTO`Vip`(`Cas`,`Nick`,`Typ`,`Doba`,`Vyprsi`) VALUES('".$cas."','".$player."', '".$druh."', '".$doba."','".$vysle."')";

  break;

  // SMS PLATBA ZA 99
  case 99:
    $doba = "3Mesic";
         $druh = "Extreme";
        $casik = "00000300";
        $vysle = $date + $casik;
        $response = "VIP bylo uspesne zakoupeno hraci $player na server SuperCraft.Cz 1 Classic/PvP. Cena sms je";
        $dotaz = "INSERT INTO`Vip`(`Cas`,`Nick`,`Typ`,`Doba`,`Vyprsi`) VALUES('".$cas."','".$player."', '".$druh."', '".$doba."','".$vysle."')";

  break;

  // SMS PLATBA ZA 79 -Unban
  case 79:
    $response = "Unban byl uspesne zakoupen hraci $player . Cena sms je";
        $cena = "79";
        $dotaz = "INSERT INTO`Unban`(`Cas`,`Nick`,`Cena`) VALUES('".$cas."','".$player."', '".$cena."')";


  break;
  // SMS PLATBA ZA 249 - Creative VIP
  case 249:
     $druh = "Creative";
         $vysle = "0";
    $response = "Unban byl uspesne zakoupen hraci $player ;90333249";
        $dotaz = "INSERT INTO`Vip`(`Cas`,`Nick`,`Typ`,`Doba`,`Vyprsi`) VALUES('".$cas."','".$player."', '".$druh."', '".$doba."','".$vysle."')";
  break;

  // SMS PLATBA ZA 399 - Limited VIP
  case 399:
     $druh = "Limited";
         $vysle = "0";
    $response = "VIP bylo uspesne zakoupeno hraci $player na server SuperCraft.Cz 1 Classic/PvP;90333149";
        $dotaz = "INSERT INTO`Vip`(`Cas`,`Nick`,`Typ`,`Doba`,`Vyprsi`) VALUES('".$cas."','".$player."', '".$druh."', '".$doba."','".$vysle."')";

  break;
}



        Header ("Content-type:text/plain");

Header ("Content-length".strlen($response));

echo $response;

$spojeni = mysql_connect("localhost","supercraft","****" );
mysql_select_db("vipsupercraft", $spojeni);
mysql_query($dotaz);



?>
Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:23
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Jiří Gracík:

mám takový pocit že

$response = "VIP bylo uspesne zakoupen hraci $player ;90333249";//odpoved

nemělo by být třeba takhle?

$response = "VIP .... hraci".$player.";90333249";

V php nedělám, ani nevím jak fungují tyhle scripty, ale dává mi to větší smysl :)

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:24
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
jakub:

Bohužel nefunguje.
Zkoušel se celý kod nasoat ještě jendou ale stejně nic

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:27
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jakub
Jiří Gracík:

Fajn, otevři technickou specifikaci a zjisti si, co to má vracet ;)

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:28
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jakub
Jiří Gracík:

Sakra jsem to taky kus vola, proč u těch levnějších je jenom string s tou zprávou, a ne to číslo? není to třeba tím :)? Smaž ten středník s tím číslem a pak by to mělo jít :D

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:32
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
jakub:

1: Text/plain je nastavený-ok
2: má to vracet správný nenulovaný content-leght : nevím co to znamená :/
3: Má vracet http 200 nebo 204,vrací

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:32
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
Michal Maršálek:

V php lze psát proměnné do stringů uzavřených do uvozovek a na jejich místo se doplní jejich hodnota.

 
Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:33
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:34
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jakub
Jiří Gracík:

Tak nevím. Nechápu proč je každá odpověď jiná a proč máš všude jiný proměnný. Nerozumím tomu a už to neřeším :)

Editováno 31.3.2013 15:37
Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:36
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
jakub:

Jedna odpověd je pro Klasické vip,druha pro unban,třetí pro LImited vip a čtvrtá pro Creativ vip

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:38
Uvnitř jsou všichni stejní...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na jakub
David Čápka:

To je příšerné, máš tam nezabezpečené SQL injekce, raději sito oprav, než tio někdo vymaže databázi. Asi vůbec nevíš, jak to funguje, protože cenu nastavuješ až potom, co bys ji měl dát do odpovědi. Za content-length ti chybí dvojtečka.

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:39
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
jakub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
jakub:
$response = "Unban byl uspesne zakoupen hraci $player . Cena sms je";
        $cena = "79";

ta $cena je tak jenom pro moje potřeby,v odpovědi to není

Nahoru Odpovědět 31.3.2013 15:41
Uvnitř jsou všichni stejní...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 16 zpráv z 16.