Diskuze: stylování v PHP

PHP PHP stylování v PHP American English version English version

Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:

Ahoj, potřeboval bych poradit, jak nastylovat php kod.
Tady je ten kod, co potřebuju nastylovat.

echo '<div id="articles-background">
include("articles/index.php");


</div>";

problém je v tom, že bych potřeoval, aby se ten includovanej soubor vypisoval a aby se mi tam nezobrazoval jenom text

include("articles/index.php");

Tady je pro jistotu ukázka: http://bertuvweb.8u.cz/info

Díky za rady ;-)

Editováno 29.1.2014 20:14
 
Odpovědět 29.1.2014 20:13
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Michal Žůrek (misaz):

vypíše se ti protože je v uvozovkách, pročti si zdejší tutoriál.

Nahoru Odpovědět  +1 29.1.2014 20:15
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Marek Z.:

Předpokládám, že máte PHP flagy vypnuté, že? Pokud to voláte tak jak máte zde, tak musíte ukončit přeci volání také apostrofem ' a né uvozovkami ".

A nastylujete to klasicky přes css.

Nahoru Odpovědět 29.1.2014 20:18
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Marek Z.
Marek Z.:

tedy takto asi by jste to měl míti:

echo '<div id="articles-background">';
include 'articles/index.php';
echo '</div>';
Nahoru Odpovědět  +2 29.1.2014 20:20
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Marek Z.
albertpatera:

děkuji, moc mi to pomohlo

 
Nahoru Odpovědět  +1 29.1.2014 20:22
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.