Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Adam Ježek:

Zdravim,
pokoušim se na webu rozchodit Texylu. Základ funguje, ale mam problém se správcem souborů. Momentálně to je ve výchozím nastavení, kdy tlačítko jen zobrazí okno s "prosím čekejte".
Asi tuším co je třeba, ale dokumentace je chabá a nedá se z ní vyčíst, co se má dělat.
Například to "prosím čekejte" v souborech je nejspíše způsobeno tím, že Texyla čeká na odpověď skriptu, který má vrátit seznam souborů, ovšem v dokumentaci se píše pouze

filesPath
Cesta ke skriptu, který vrací seznam souborů, které lze vložit
Výchozí hodnota: null

nic o tom, co by to mělo být za skript, jestli je někde součástí nebo si ho mám napsat, nebo i struktura toho, co má vracet.
A spousta dalších.

Ocenil bych, kdyby se našel někdo kdo víc co mam vůbec udělat a poradil.
Předem díky.

Odpovědět 12.9.2015 22:33
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
kashpi
Redaktor
Avatar
kashpi:

Vetsinou to nacitani prave znamena ze skript spadl nebo vyhodil vyjimku.
Jak budu zitra u PC mohl bych sem dat funkcni ukazku kodu, jak je to potreba nastavit, pokud me teda nikdo nepredbehne

 
Nahoru Odpovědět 12.9.2015 22:42
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na kashpi
Adam Ježek:

Ono tam hlavně žádný skript není, v té proměnné je výchozí null, protože z dokumentace sem fakt nezjistil co tam nastavit.
Každopádně dík, tak funkční ukázka mi snad pomůže :)

Nahoru Odpovědět 12.9.2015 22:49
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Michal Žůrek (misaz):

řekl bych že string s URL adresou na PHP script, který nějakým způsobem vrátí v nějakém formátu seznam souborů. Nicméně tu pořád zůstává hodně neznámých. Zkus hledat nějaký example.

Nahoru Odpovědět 12.9.2015 23:08
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Adam Ježek:

Tak se mi to povedlo nakonec rozluštit. Kdyby se tu objevil někdo s podobným problémem, tak:
php skripty pro výpis souborů ve složce a upload se nacházejí taky v repoziráři z Gitu(https://github.com/…arek/Texyla/) ve složce:
Texyla-master\examples\php-plain\filesplugin
Na ty se v souboru files.js (texyla\plugin­s\files\files­.js) odkáží proměnné filesPath a filesUploadPath
proměnné filesMkDirPath, filesRenamePath a FilesDeletePath odkážete na soubory, které tvoří složky, přejmenovávájí a mažou. Ty už je třeba si napsat sami. Když jsou zavolány, takse jim pošle několik parametrů. Ty se liší podle toho co má skript dělat, ale je to pojmenované tak, že se na to dá snadno přijít. Nejjednodušší jak zjistit co a jak je nasměrovat to na skrip, ve kterém bude něco ve stylu ¨

<?php
$data = json_encode($_GET);
$soubor = "datatest.txt";
file_put_contents($soubor, $data);
?>

Zatim je ještě nemam hotový, ale vypadá to, že na odpověď od nich se nečeká, po potvrzení dojde k refreshi výpisu souborů, takže by to bylo vidět.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 15.9.2015 17:07
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.