Diskuze: Tlačítko

PHP PHP Tlačítko American English version English version

Avatar
ondrasekno04
Člen
Avatar
ondrasekno04:

Ahoj. Jelikož jsem úplný retard, chci se zeptat jak mám zarovnat tlačítko. Níže máte obrázky HTML a CSS ( samozdřejmě HTML5 a CSS3 :-) ).

 
Odpovědět 5.2.2015 20:58
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
Michael Škrášek:

Zarovnat tlačítko s čím? :D bylo by dobré ukázat ještě obrázek výsledku ;)

Nahoru Odpovědět 5.2.2015 21:08
Proč to dělat složitě, když to jde jednoduše.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na ondrasekno04
Daniel Vítek:

Chybí ti tam <td>

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  +3 5.2.2015 21:12
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.