Avatar
Artas
Redaktor
Avatar
Artas:

Ahojte, je nějaký rozdíl, když v PHP vytvářím objekt pomocí

$objekt = new Trida();
$objekt = new Trida;  (bez závorek)
Editováno 2.7.2013 14:32
 
Odpovědět 2.7.2013 14:31
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 14:34
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Artas
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Artas:

Díky, jen mi to přišlo takové zvláštní :-)

 
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 14:35
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Artas
David Čápka:

Ono je PHP takové zvláštní :D

Nahoru Odpovědět 2.7.2013 14:36
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Artas
Kit:

Osobně tam ty závorky dávám vždycky, ale nejsou povinné.

Možná to bude i tím, že málokdy používám konstruktor bez parametrů.

Editováno 2.7.2013 14:42
Nahoru Odpovědět 2.7.2013 14:41
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Artas
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Artas:

Taky je tam většinou dávám, přijde mi to pak čitelnější.

 
Nahoru Odpovědět  +1 2.7.2013 14:42
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.