Avatar
Ľubomír Fuček (NoisyBoy):

Dobrý večer, chcel by som sa opýtať či by mi niekto nevedel ozrejmiť čo toto znamená:

Fatal error: Call to undefined method Db::query()

A čo to môže spôsobovať.
Ďakujem za odpovede.

 
Odpovědět 29.9.2014 19:27
Avatar
Patrik Smělý (SogoCZE)
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Ľubomír Fuček (NoisyBoy)
Patrik Smělý (SogoCZE):

Píše ti to že, ta metoda neexistuje. Jestli máš tuto metodu v externím souboru ujisti se že ho vkládáš.

Nahoru Odpovědět 29.9.2014 19:33
PHP můj oblíbený jazyk......
Avatar
Odpovídá na Ľubomír Fuček (NoisyBoy)
Martin Konečný (pavelco1998):

Zdravím,

neexistuje metoda query() ve třídě Db.
Zřejmě nemáš nikde soubor, kde je třída Db definována (např. jsi odtud zkopíroval část zdroj. kódu a nestáhl sis tu třídu).

 
Nahoru Odpovědět 29.9.2014 19:33
Avatar
Tukmak
Člen
Avatar
Odpovídá na Ľubomír Fuček (NoisyBoy)
Tukmak:

Znamená to to, že metoda

query()

ve třídě

Db

není definovaná.

 
Nahoru Odpovědět 29.9.2014 19:36
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.