Diskuze: uvoňování paměti

PHP PHP uvoňování paměti American English version English version

Avatar
jan.vencl
Redaktor
Avatar
jan.vencl:

Ahoj, pořeboval jsem na jeden projekt použít skript co jsem našel na siti na resize obrázku při registraci např když někdo nahraje img s výškou X šířkou 2000px X 6000px tak abych si to zredukoval skript funguje, ale musí se u těchto funkcí z GD library, které jsou použiti nějak uvolňovat pamět?

$filename = "upload/".$_POST['email'];
// Get new dimensions
list($width, $height) = getimagesize($filename);
$new_width = 100;
$new_height = 100;
// Resample
$image_p = imagecreatetruecolor($new_width, $new_height);
$image = imagecreatefromjpeg($filename);
imagecopyresampled($image_p, $image, 0, 0, 0, 0, $new_width, $new_height, $width, $height);
$status=imagejpeg($image_p, "upload/".$_POST['email'], 100);

děkuju za odpovědi;)

 
Odpovědět 21.3.2013 13:47
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na jan.vencl
Kit:

PHP od verze 5.3 si umí už umí docela dobře zametat smetí, takže se o úklid paměti nemusíš vůbec starat.

Nahoru Odpovědět  +1 21.3.2013 13:51
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
jan.vencl
Redaktor
Avatar
jan.vencl:

Děkuju;)

 
Nahoru Odpovědět 21.3.2013 16:40
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.