Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Daniel Vítek:

Zdravím,chtěl jsem se zeptat (zase :D) jak se dá na stránku vložit zdrojový kód (HTML) třeba banneru ? Něco jak je tady to

 
Odpovědět  -1 13.6.2012 15:08
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
David Čápka:

Velmi zajímavý kód, bohužel se mi rozbila křišťálová koule, takže ti nemohu pomoci :(

Nahoru Odpovědět 13.6.2012 15:29
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
 
Nahoru Odpovědět  -1 13.6.2012 15:31
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Daniel Vítek:

jenže sem to psal bez mezer..

 
Nahoru Odpovědět  -1 13.6.2012 15:31
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Daniel Vítek:

Tohle chci vyrušit

<a href="http://www.bobikpage.unas.cz"><img src="http://www.bobikpage.unas.cz/data/bp-banner.png" title="BobikPage"/></a>
 
Nahoru Odpovědět  -1 13.6.2012 15:34
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
David Čápka:

A to mám asi poznat jak? :P

Musíš nahradit speciální HTML znaky v kódu jejich entitami, je na to PHP funkce htmlspecialchars nebo to můžeš udělat ručně. Davos na to měl takový skript, řeknu mu, ať to sem dá.

Nahoru Odpovědět 13.6.2012 15:35
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Daniel Vítek:

OK,a té koule mi je líto...určitě se ti hodila na takový typu já :D :D

 
Nahoru Odpovědět  -1 13.6.2012 15:36
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Kit:

Křišťálovou kouli používám také, ale všemocná není.

Z prvního dotazu mi také nebylo jasné, že potřebuješ htmlspecialchars(). Jde to i jinak, ale tato funkce je pro obecné použití asi nejvhodnější.

Nahoru Odpovědět 13.6.2012 16:20
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
Daniel Vítek:

A používá se jak ?

 
Nahoru Odpovědět  -1 13.6.2012 16:21
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Kit:
echo htmlspecialchars($vkladany_text);

Ovšem v manuálu to je včetně dalších možných parametrů. Používá se pouze při výstupu HTML, do databází se to ukládá v původní podobě.

Nahoru Odpovědět 13.6.2012 16:37
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Kit
Daniel Vítek:

Díkýýýýýýýýý já tam vymýšlel takový blbosti :D :D

 
Nahoru Odpovědět 13.6.2012 16:38
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.