Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Salieri:

Ahoj programátoři,

chci si udělat takový pokus, v administraci chci přidat produkt do tabulky produkty kde jsou sloupce id jmeno popis.(snad pochopitelné). Na úvodní straně chci ten daný produkt vypsat z databáze do čtverce viz v příloze. A potřeboval bych abych si při rozkliknutí mě to odkazalo na stránku kde byl podrobnější popis motorky a obrázky.

Díky.

Odpovědět 22.11.2013 21:45
Hlavní zlo? **Školství a Matematika**!
Avatar
David Hynek
Redaktor
Avatar
David Hynek:

tak to udělej :`

Nahoru Odpovědět 22.11.2013 21:47
Čím víc vím, tím víc věcí nevím.
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na David Hynek
Salieri:

Nevím jak udělat ten odkaz zobrazit, abych nemusel pořád ručně psát odkaz na další a další výrobek

Nahoru Odpovědět 23.11.2013 7:51
Hlavní zlo? **Školství a Matematika**!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Salieri
Kit:

Však tam jen vložíš do echa URL z databáze prohnanou přes urlencode().

Nahoru Odpovědět 23.11.2013 8:58
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Salieri:

Ahoj, promin nevím jak..

Nahoru Odpovědět 23.11.2013 22:56
Hlavní zlo? **Školství a Matematika**!
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.