Diskuze: Vytvoření fotogalerie skrz databázi

PHP PHP Vytvoření fotogalerie skrz databázi American English version English version

Avatar
mkores.mk
Člen
Avatar
mkores.mk:

Ahoj,

měl bych na vás takovou prosbu o radu. Udělal jsem si web díky zdejšímu tutoriálu neobjektový redakční systém. Vše funguje tak jak má, ale rád bych, aby se na mém webu objevila fotogalerie, kterou vůbec nevím jak udělat (jedná se o cca 3000 fotek).

Neporadil byste mi někdo? Třeba jenom nějaký tutoriál či knížku, která se tím zabývá?

Díky za odpovědi :)

PS
Nejde mi ani tak o samotné zobrazení fotek (to bych udělal přes Lightbox), spíše o samotné nahrání na web a následné vytahování z databáze + automatické vytváření náhledů

Editováno 4.4.2015 9:54
 
Odpovědět 4.4.2015 9:51
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na mkores.mk
Daniel Vítek:

Ty sis asi neproklikával sekce v PHP, že? :)
http://www.itnetwork.cz/…erie-obrazku

EDIT: Koukám, že tam neřeší nahrávání :` ..

Editováno 4.4.2015 9:58
 
Nahoru Odpovědět  +1 4.4.2015 9:56
Avatar
Odpovídá na mkores.mk
Michal Šmahel (ceskyDJ):

Pokud ti nevadí angličtina, nahrávání popisují přímo v PHP dokumentaci

Nahoru Odpovědět 4.4.2015 12:13
Nejdůležitější je motivace, ovšem musí být doprovázena činy.
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Odpovídá na mkores.mk
Inoue Yūki:

Zrovna se řeší Machr na podobné téma, můžeš si stáhnout soubory soutěžících. :)

Nahoru Odpovědět 4.4.2015 13:56
Avatar
NouF
Člen
Avatar
Odpovídá na mkores.mk
NouF:

Jestli si neporadíš, tak písni. pomůžu ti.

 
Nahoru Odpovědět 5.4.2015 17:06
Avatar
mkores.mk
Člen
Avatar
mkores.mk:

Super, díky za nasměrování...mrknu na to a kdyžtak napíšu, kdybych tápal :)

 
Nahoru Odpovědět 8.4.2015 12:08
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.