Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:

Dobrý den,
mám skvělé zkušenosti s touto technologií. Jenže v rámci ASP.NET. Musla se spustit na serveru konzole, což bylo možné díky faktu, že jsem onen server vlastnil. Nyní však vytvářím jiný projekt a nemám k dispozici server, kde bych si mohl spustit konzoli a tak jako tak to hodlám spáchat v PHP. Mám však 2 zásadní otázky. V PHP to také musí běžet po celou dobu? (Nestačí to mít v stránce?) Pokud ano, netuším, jak PHP spustit jako aplikaci... A druhá věc - jaký je na toto nejlepší free hosting?
Děkuji.

 
Odpovědět 22.8.2013 11:44
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
exyi:

no jak je to v PHP nevim, ale nebylo by lepší místo procesu si zpustit v Application_Start nový Thread? Jestli by to nešlo pres Thread i v PHP

 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 15:01
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 15:29
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:

Ano - to právě mám. Ptám se na úplně něco jiného. Ptám se, jestli se to musí jako v tom ASP.NET spustit jako samostatná aplikace, či to stačí ve stránce. A dále na vhodný hosting...

Sice tam čtu:

From the command line, run the server.php program to listen for socket connections.

Ale jak jsem psal - nemám server - nemohu spustit konzoli...

Editováno 22.8.2013 15:34
 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 15:32
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:

Dnes už není problém mít vlastní server. Zejména pokud potřebuješ WebSockets.

Nahoru Odpovědět 22.8.2013 15:36
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 15:41
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
Kit:

ASP.NET jsi také neměl zadarmo. Minimálně doménu sis musel koupit jako u PHP.

Nahoru Odpovědět 22.8.2013 15:44
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
matesax:

Nemusel - platila firma. Tohle je můj projekt - a neplatil jsem nic. Hosting očividně chci free...

 
Nahoru Odpovědět  -1 22.8.2013 15:50
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
exyi:

myslim v tom ASP.NET ne PHP - to neznám ani trošku. Pokud je to blbost tak se omlouvam.

 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 17:22
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na exyi
matesax:

Já jsem to dělal v ASP.NET - vždyť to jsem psal. Tam jsem na serveru spustil konzoli atd. Ptám se na PHP...

 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 17:26
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
exyi:

no to jo, ja jen rikam ze by to slo i bez dalsiho procesu

 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 17:34
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na exyi
matesax:

Dalšího - jaký jiný proces kromě konzole mi běžel? :) Něco na serveru musí běžet. Jen jsem doufal, že si kvůli tomu nebudu muset kupovat server. Asi tedy budu...

 
Nahoru Odpovědět 22.8.2013 17:36
Avatar
exyi
Redaktor
Avatar
Odpovídá na matesax
exyi:

ja si myslel, ze ti nekde bezel ten web

 
Nahoru Odpovědět 23.8.2013 7:09
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 14 zpráv z 14.