Diskuze: xaamp a netbeans

PHP PHP xaamp a netbeans American English version English version

Avatar
Neaktivní uživatel:

Při spuštění netbeans a vytvoření nového projektu mám zadat kam se bude projekt ukládat. Podle zdejších návodů to adresáře s XAAMP a tam do htdocs. Ale tam už je několik souborů. Takže co s tím? Mám je smazat? nebo co?

Odpovědět 9.3.2015 18:21
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Neaktivní uživatel:

Když je dám do jiné složky tak to nefunguje

Nahoru Odpovědět 9.3.2015 18:22
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
tomasmanhal:

Vytvoř v htdocs složku s projektem ne?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +3 9.3.2015 18:33
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
Michal Žůrek (misaz):

napadají mě i minimálně 2 další řešení, ale to cos napsal je nejjednodušší.

Nahoru Odpovědět  +1 9.3.2015 20:41
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
tomasmanhal:

Další neznám, určitě je uveď :-) Budeme moudřejší :-)

Nahoru Odpovědět  +1 9.3.2015 20:53
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
mkub:

a mna napadlo vytvorit si virtualneho hostitela direktivou <Virtualhost> a upravou subora hosts...

 
Nahoru Odpovědět  +2 9.3.2015 21:57
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
mkub:

a dodavam, ze treba si pozriet subor httpd.conf, kde su nastavene rozne direktivy...
ale skoda, ze tu este chybaju serialy na webseve servery :(

mimochodom, toto vlakno vobec nepatri do PHP, ale medzi webservery

 
Nahoru Odpovědět  +2 10.3.2015 2:02
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
Michal Žůrek (misaz):

další je jak psal mkub přes VirtualHost a třetí co mě napadá je prolinkování souborovým systém.

Nahoru Odpovědět 10.3.2015 9:21
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
mkub:

priznavam, mna tato moznost pre Windows ani nenapadla...
pre Linux linkovanie adresarov je taktiez mozne

 
Nahoru Odpovědět 10.3.2015 17:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.