Avatar
Roman
Člen
Avatar
Roman :

Zdravím ,

hádam ma neukameňujete ... ale musím sa spýtať ;)

Mám nasledujuci kod :

// mst

        if($mst){


            $file = 'pointsMST.txt';
            $newPoints =  $mst . "\n";

        file_put_contents($file, $newPoints, FILE_APEND | LOCK_EX);
        }


        // mml

        if($mml){

            $file = 'pointsMML.txt';
            $newPoints = $mml . "\n";

            file_put_contents($file, $newPoints, FILE_APEND | LOCK_EX);

        }

V prvom prípade mi do súboru zapíše požadované údaje , no v druhom prípade už nie . Viete kde je chyba ? Prípadne kde som spravil amatersku chybu ja ?

Editováno 13.9.2014 1:03
 
Odpovědět 13.9.2014 1:02
Avatar
hitzor
Člen
Avatar
Odpovídá na Roman
hitzor:

Buď nemáš nastavenou proměnnou $mml, nebo vrací false. ;)

 
Nahoru Odpovědět  +3 13.9.2014 3:03
Avatar
Odpovídá na Roman
Michal Štěpánek:

zkus si zjistit, co ti ta proměnná $mml dává za hodnotu

Nahoru Odpovědět 13.9.2014 9:52
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Roman
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
Roman :
  if($mst){


            $file = 'pointsMST.txt';
            $newPoints = /*"Novy pocet bodov je :" . " " . */ $mst . "\n";

        file_put_contents($file, $newPoints, FILE_APEND | LOCK_EX);


        }



        // mml

        if($mml){

            $file = 'pointsMML.txt';
            $newPoints = $mml . "\n";

            file_put_contents($file, $newPoints, FILE_APEND | LOCK_EX);

            $value = gettype($mml);

        echo $value;
}

$MML VRACIA NULL

Premenne $mml som riesil pomocou metody $_POST["mml"]; a kde zadam hodnotu a skript ju v dokumente automaticky prepise .

Skusil som zadat priamo cislo do skriptu , no ani vtedy to nepracuje .

Editováno 13.9.2014 23:18
 
Nahoru Odpovědět 13.9.2014 23:15
Avatar
Roman
Člen
Avatar
Roman :

omyl ... vracia string .

Editováno 13.9.2014 23:32
 
Nahoru Odpovědět 13.9.2014 23:32
Avatar
Roman
Člen
Avatar
Roman :

Dakujem za odpovede a cas venovany tejto teme , problem som uz vyriesil .

Stacilo priradit opravnenia k dokumentom .

 
Nahoru Odpovědět 14.9.2014 0:02
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.