Diskuze: Změna stylů pomocí formuláře

PHP PHP Změna stylů pomocí formuláře American English version English version

Avatar
Argo5
Člen
Avatar
Argo5:

Ahoj lidi.Poradili byste mi prosím jak postupovat, kdybych měl formulář s inputy a po každém vyplnění(například velikost pismen,font family,popřípadě změna image atd...) a následném odeslání bych chtěl aby se mi to vše změnilo podle toho co bylo vyplněno.
Děkuji

 
Odpovědět 30. května 11:15
Avatar
Odpovídá na Argo5
Martin Konečný (pavelco1998):

V DB budeš mít uložené jednotlivé styly a ty si na stránku nataháš do CSS.

<style>

body {
        font-size: <?php echo $fontSize; ?>;
}

</style>
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 30. května 11:38
Avatar
Odpovídá na Argo5
Dominik Gavrecký:

Presne ako hovorí kolega hore problém je ten ze do externého súboru .css nedostaneš PHP kód a preto štýly ktoré chceš použiť musíš definovat práve v HTML súbore

Nahoru Odpovědět  +1 30. května 12:00
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
IT Man
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
IT Man:

Ale dá se udělat PHP soubor, který by měl hlavičku CSSka a to se pak dá předávat normálně do HTML jako CSS soubor, jen to bude mít příponu .php. Uživatel pak také uvidí pouze CSS výpis. :)

Nahoru Odpovědět  +1 30. května 13:46
Když nevíš jak dál, podá ti ruku někdo, od koho by jsi to nečekal. A tu šanci musíš přijmout!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.