Diskuze: Zobrazující se nadbytečný znak

PHP PHP Zobrazující se nadbytečný znak American English version English version

Avatar
UrbiCZ
Člen
Avatar
UrbiCZ:

Ahoj, upravuju tabulku na této adrese: http://www.webczech.cz/objednavka a ve třetím kroku mám nad tabulkou nepochopitelně znak >. Používám editor Sublime Text 3 a soubory se ukládají v kódování utf-8. Pokud otevřu soubor v IDE, tak znak nevidím....Jak se ho zbavím? Díky za rady.

Odpovědět 7.8.2015 12:07
http://snitch.cz/ - web o GameMakeru
Avatar
shaman
Člen
Avatar
Odpovídá na UrbiCZ
shaman:

skontroluj si ci tam nemas dvakrat ukoncenie HTML Tagu.
Napr:

<strong> Vyberte prosim pozadovanou verzi</strong>
>
Editováno 7.8.2015 13:37
Nahoru Odpovědět 7.8.2015 13:37
try {...} catch (Exception ignored) { echo " ¯\_(ツ)_/¯ "; }
Avatar
shaman
Člen
Avatar
Odpovídá na UrbiCZ
shaman:

Pozri screenshot. Tam mas nieco navyse. Premaz vsetko volne miesto. Mozno je tam nejaky znak ktory sa nezobrazuje spravne v tvojom editore.

Editováno 7.8.2015 13:46
Nahoru Odpovědět  +1 7.8.2015 13:44
try {...} catch (Exception ignored) { echo " ¯\_(ツ)_/¯ "; }
Avatar
shaman
Člen
Avatar
Odpovídá na UrbiCZ
shaman:

Teraz si mi pripomenul situaciu ked jeden polsky programator si zmenil font v editore na MSDOS styl a niektore specialne znaky neboli vo fonte a nezobrazovali si mu v editore a my sme luskali podobny problem.

Nahoru Odpovědět 7.8.2015 13:49
try {...} catch (Exception ignored) { echo " ¯\_(ツ)_/¯ "; }
Avatar
UrbiCZ
Člen
Avatar
UrbiCZ:

Vše jsem již zkoušel. Žádné volné místo mezi nadpisem a začátkem tabulky není. Ani dvojité ukončení tagu tam nemám.

<h3>Vyberte prosím požadovanou verzi</h3><br /><table class="verze">
 <tr style="background-color: #99ccff; border-bottom: 2px solid #FFF;">
Nahoru Odpovědět 7.8.2015 13:57
http://snitch.cz/ - web o GameMakeru
Avatar
UrbiCZ
Člen
Avatar
UrbiCZ:

Zkoušel jsem i PSPad, kde jsem nastavení fontu nechal na default....fontem to nebude si myslím.

Nahoru Odpovědět 7.8.2015 13:59
http://snitch.cz/ - web o GameMakeru
Avatar
Grimor
Člen
Avatar
Grimor:

Jednou jsem měl podobný problém, zkoušej různé charsety (UTF, ISO, ...) jestli tam nemáš znak navíc.

 
Nahoru Odpovědět 7.8.2015 14:27
Avatar
apotekil
Člen
Avatar
apotekil:

Skús napísať namiesto

<br />

toto

<br>

alebo skús v pspade označiť všetko a nastaviť na kódovanie utf-8

Editováno 7.8.2015 14:36
Nahoru Odpovědět  -3 7.8.2015 14:36
Nerozmýšľaj ako sa to nedá, proste tvor. A čo tvoriť ? To je úplne jedno, nápady prídu postupne.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

nejjednodušší bývá přepsat místo kde se vyskytuje znova, prostě smažeš koncovou značku, enter na konci řádku a začátek elementu a pak je napíšeš znova. Trochu složitější řešení bývá zobrazit si bílé znaky a podívat se co je tam za bordel.

Nahoru Odpovědět 7.8.2015 14:43
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Richard:

Pokud máš znak mimo buňky tabulky, tak se hodí nad tabulku.

Konkrétně se podívej do zdrojáku, řádek 215, máš tam

</td>>
Editováno 7.8.2015 14:52
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +3 7.8.2015 14:52
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
UrbiCZ
Člen
Avatar
UrbiCZ:

Zkusil jsem snad všechny základní znakové sady a pořád to samé. Aktuálně jedu na UTF-8. Přepisoval jsem snad všechny značky a mazal všechna bílá místa. Už jsem projel i snad každý thread na stackoverflow, kde nejčastěji radí změnou znakové sady. Nope, u mě to nejde.

Nahoru Odpovědět 7.8.2015 15:03
http://snitch.cz/ - web o GameMakeru
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na UrbiCZ
Richard:

Protože to není znakovou sadou.

Nahoru Odpovědět  +1 7.8.2015 15:24
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
UrbiCZ
Člen
Avatar
UrbiCZ:

Je to tak, byl to znak navíc uprostřed tabulky, díky moc. :)

Nahoru Odpovědět 7.8.2015 15:33
http://snitch.cz/ - web o GameMakeru
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 13 zpráv z 13.