Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Jan Demel:

Zdar lidi. Chtěl jsem se vás zeptat, jak se v Nette řeší přihlašování uživatelů pomoci MySQL databáze ? Myslím tím to, že na databázi by jsem měl třeba x uživatelů a potom by se na základě těch údajů co jsou v databázi ověřovalo, jestli je správné heslo apod. Zatím mám jenom zkušenost s authenticatorem pro jednoho uživatele (config.neon).

Odpovědět 5.6.2014 14:25
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 5.6.2014 14:26
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Avatar
Jan Demel
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Juraj Mlich
Jan Demel:

Na tohle už jsem se díval. Neexistuje ještě nějaký jiný způsob ?

Nahoru Odpovědět 5.6.2014 14:29
To co se zdá být nemožné, je vždy možné.
Avatar
Juraj Mlich
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Jan Demel
Juraj Mlich:

Podľa mňa je to dobrý a jednoduchý spôsob. Samozrejme si môžeš naprogramovať niečo vlastné.

Nahoru Odpovědět 5.6.2014 16:29
Vždy je lepšie učiť sa z cudzích chýb, než z vlastných chýb.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.