Diskuze: Pomoc s chybou

PHP Nette Framework Nette framework Pomoc s chybou

Avatar
Rudolf Macek
Člen
Avatar
Rudolf Macek:

Ahoj,

když nastavím v nette(2.3) $configurator->setDebugMode(FAL­SE); tak mě pořád vyhazuje chybu viz http://imgur.com/a/GUx6z nevím a nikde jsem nenašel pomoc tak mě napadlo obrátit se tady na vás zkušenější, děkuji :-)

 
Odpovědět 11. srpna 21:06
Avatar
Jindřich Máca
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Rudolf Macek
Jindřich Máca:

Ahoj, požadovaná třída v konstruktoru je nejspíše zadaná špatným názvem nebo nekompletním namespace (myslím, že tam chybí na začátku \, pokud někde není use \Nette;) a tím pádem si s ní automatická DI (Dependency Injection) logicky neumí poradit. :)

Editováno 11. srpna 21:12
 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 21:11
Avatar
Rudolf Macek
Člen
Avatar
Odpovídá na Jindřich Máca
Rudolf Macek:

zajímavé ale je že když povolím tracy pro svoji IP tak vše funguje, ale ostatním IPčkám ukáže error 500 a \ musím mít správně dělal jsem to přímo podle dokumentace a přesně takhle to tam píšou.. proto mě vůbec nenapadá kde je ten problém :-(

 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 21:49
Avatar
Nahoru Odpovědět 11. srpna 22:07
Hlupák nie je ten kto niečo nevie, hlupákom sa stávaš v momente keď sa na to bojíš opýtať.
Avatar
Rudolf Macek
Člen
Avatar
Rudolf Macek:

ještě přihodím zdroják toho kódu

<?php

namespace App\Presenters;

use Nette;
use App\Model;
use Nette\Application\UI;
use Nette\Application\UI\Form;
use Nette\Database\Context;

class HomepagePresenter extends UI\Presenter{

        private $database;

        public function __construct(Nette\Database\Context $database){
                $this->database = $database;
        }

// ...
 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 22:07
Avatar
Rudolf Macek
Člen
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Rudolf Macek:

v dokumentaci to bylo takhle , jak bych potom měl připojit DB?

 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 22:09
Avatar
Marek Z.
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Dominik Gavrecký
Marek Z.:

Nad jednoduchými dotazy bych se v presenteru nepozastavoval. Pokud víš, že ho použiješ pouze jednou, nemělo by ti to dělat neplechu v později rostoucím kódě.

Když ho však bude modifikovat a chtít použít i jinde, tam bych možnost modelu již využil.

Nahoru Odpovědět 11. srpna 22:27
Chybami se člověk učí, běžte se učit jinam!
Avatar
Jindřich Máca
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Rudolf Macek
Jindřich Máca:

Ten kód vypadá v pořádku a máš správně nastavený přístup k databázi v config.local.ne­on? :)

 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 22:53
Avatar
Rudolf Macek
Člen
Avatar
Odpovídá na Jindřich Máca
Rudolf Macek:

určitě ano, výpis z databáze i inserty fungují takže v tomhle problém nebude

 
Nahoru Odpovědět 11. srpna 23:46
Avatar
Rudolf Macek
Člen
Avatar
Rudolf Macek:

vyzkouším to přespat na nette 2.4, když přijdu na to kde byla chyba určitě sem doplním :-)

 
Nahoru Odpovědět 12. srpna 3:03
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.