IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Volám sa Andrej. Môj vek je 25 rokov. S programovaním sa oboznamujem počas štúdia aplikovanej informatiky v Trnave. Nemám predchádzajúce skúsenosti s programovaním, počas školy som sa oboznámil s Html,C++,C#,Visual Studio,Visual basic,windovs form a iné. Túto stránku nám odporučil profesor pre začiatky s windows forms. Predtým som sa moc nezaujímal ako veci fungujú(a začas sa tomu venocať dost neskoro),no škola mi ukazuje možnosti. Počas štúdia pracujem v Bratislave pre obchodnú firmu. Mám skúsenosti s CorelDraw,Photoshop,HTML,C++,Excel,VisualBasic...Začal som sa o tieto veci zaujímať, a aj ma to baví. Plánujem si vytvoriť vlastný Web s HTML 5, plánujem sa zapájať počas volneho času do diskusií a ponúknem Vám určite užitočné a praktické rady...
Aktivity