IT rekvalifikace s garancí práce. Seniorní programátoři vydělávají až 160 000 Kč/měsíc a rekvalifikace je prvním krokem. Zjisti, jak na to!
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Jsem student gymnázia v Břeclavi, jenž svůj volný čas rád vyplňuje různými tvůrčími činnostmi (ne vždy mi to náročný studijní plán dovolí), mezi které mimo jiné patří také programování. Jsem velmi trpělivý samouk, jemuž k zdokonalování dopomáhají předemvším učební materiály na itnetwork. Rád řeším různé logické úlohy a problémy, a proto jsem tuze rád, když najdu zdatného soupeře v šachách. Narozdíl od drtivé většiny ajťáků (abych nikomu nekřivdil) se ve volném čase také věnuji sportu, konkrétně fotbalu (i když tento sport mnoho intelektuálů nepěstuje). V budoucnu bych se zcela jistě chtěl angažovat v IT oboru, neboť dle mého názoru to je velmi perspektivní pracovní zařazení, které může i při troše šikovnosti vynášet slušný finanční obnos.
Aktivity