Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:

Ahoj,

narazil jsem na chybu a nevím, jak ji vyřešit :-)

Takže kód je tady:
Jedná se vlastně o to, když uživatel klikne na název článku, tak aby se mu vypsal jeho popis. :-)

        <html lang="cs-cz">
<head>
      <link rel="stylesheet" href="styles.css" type="text/css">
      <title>profil uživatele</title>
</head>
<hr>

<?php
require_once("db.php");


   echo "<div id='content'>";
    if(isset($_GET["id"]))
    {
         require_once("db.php");

         $extra = array();
         $stmt = $mysqli->prepare("SELECT id.users, username.users, extra.users, private.users
    FROM users
    WHERE id.users = ?
    ORDER BY id ASC
    ");

         $stmt->execute();

         $result = $stmt->get_result();

         if($result->num_rows == 0)
         {
            echo "Empty set...0 rows for show";
         }



         while($row = $result->fetch_assoc())
         {
           $id = $row["id"];
           $username = $row["username"];
           $extra = $row["extra"];
           $private = $row["private"];
           $id_users = $row["id_users"];
           $describe = $row["describe"];
           $ranked = $row["ranked"];
           $note = $row["none"];


           echo "<div class='profile'>";
              echo "<span>#[$id]</span>";
              echo "<article><i>$describe</i></article>";
              echo "<h3></a><i style='color:#970000'>$author</a></h3>";
           echo "</div>";

          }

Neví někdo jak tenhle problém vyřešit, Hledal jsem na různých fórum v Angličtině, ale nedopracoval jsem se k žádnému výsledků :-) (bohužel). Proto spoléhám na Vás :-) ;-)
Už si fakt nevím rady :-(

Tak, snad mi někdo pomůžete, protože s touhletou chybou jsem se doposud nesetkal :-)

Za každou radu díky :-)

P.S: V příloze ještě posílám screenshot (pro jistotu ;-)

 
Odpovědět 22. února 19:41
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

nemáš uzavřenou jednu závorku, ani PHP blok, element BODY ti tam chybí pro jistotu úplně a nemáš uzavřený element HTML. Než začneš z PHP, tak si přečti http://www.itnetwork.cz/…bove-stranky .

Nahoru Odpovědět 22. února 19:48
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
albertpatera:

přiznávám,. že tuto část jsem vypustil :-)
Za to se omlouvám, už jsem to napravil (v ostatním kódu to tam ale mám ;-) )
Moje chyba.
Když jsem to ale opravil, tak to nepomohlo, tedy alespoň myslím, jako z pohledu na PHP. (HTML je samozřejmě OK) :-)

 
Nahoru Odpovědět 22. února 19:58
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Michal Žůrek (misaz):

tak ti tam pořád chybí } nebo konec PHP bloku.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 22. února 20:22
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
albertpatera:

díky moc ;-)

Já se s tím mořím a hledám chybu, přitom to je tahle jednoduchý :-). To tak ale bývá skoro vždycky. Každopádně dík moc :D

 
Nahoru Odpovědět 22. února 20:25
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.