Avatar
­Villagers
Člen
Avatar
­Villagers:

Nadzárek vobec mi neukazuje mekčene ani dlžne v databáze v stlpci VARCHAR utf8_unicode_ci :) diky za rady

 
Odpovědět 16.11.2013 22:23
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ­Villagers
Kit:

První příkaz po otevření databáze musí být

SET NAMES utf8;
Nahoru Odpovědět 16.11.2013 22:36
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
­Villagers
Člen
Avatar
­Villagers:

Asi som to zle napísal sorry...ked dám z databázy niečo vypísať tak vteffy mi tam zobrazuje všeljiaké znaky namiesto diakritiky v php a html

 
Nahoru Odpovědět  -1 17.11.2013 9:28
Avatar
Inoue Yūki
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ­Villagers
Inoue Yūki:

Však ses vyjádřil dobře a dostal správnou odpověď.

Nahoru Odpovědět 17.11.2013 9:30
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ­Villagers
Kit:

Raději piš po slovensky.

Co jsi nepochopil z toho, co jsem napsal?

Nahoru Odpovědět  -1 17.11.2013 9:32
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
­Villagers
Člen
Avatar
­Villagers:

V databáze je diakritika ale na stránke nie. Oukej nájdem ten kód a skusím to.

 
Nahoru Odpovědět 17.11.2013 9:41
Avatar
­Villagers
Člen
Avatar
­Villagers:

Všade mám utf8 a stále to nejde.

 
Nahoru Odpovědět 17.11.2013 15:12
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ­Villagers
Kit:

A dal jsi už do PHP skriptu ten SQL dotaz

SET NAMES utf8;

?

Nahoru Odpovědět  -1 17.11.2013 15:24
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Petr Nymsa
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Petr Nymsa:

S tímhle člověkem to je ztracené :) Chrlí jeden hloupý dotaz za druhým, respektive je úplně vidět že neví co dělá. Je zbytečné se tu furt namáhat

Nahoru Odpovědět  +3 17.11.2013 15:37
Pokrok nezastavíš, neusni a jdi s ním vpřed
Avatar
­Villagers
Člen
Avatar
­Villagers:

Preboha ve sa učím a ked tu mám čítať iba vaše teórie tak serem aj na devbook ked sa tu niečo spítam lebo tniečo neviem a zjebeta ma tu jak neviem koho mimo toho obím aj tisíc vecí ktoré idú nepíšem tu každý kód peboha ! Mám tu 20 php riadkov a mám tam jebnúť jeden kód a furt a furt mi to ukáže chybu áno viem že neviem kde to mám dať bože zbytočne tu písať niečo jebem na vás dovi dopo.

 
Nahoru Odpovědět  -4 17.11.2013 17:02
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na ­Villagers
Kit:

Ty mně taky. A není zač.

Nahoru Odpovědět 17.11.2013 17:06
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar

Neregistrovaný
Avatar
:

tak se uklidni a radši se ujisti, že máš nastavené taky kódování stránek v UTF-8..

 
Nahoru Odpovědět 17.11.2013 17:06
Avatar
­Villagers
Člen
Avatar
­Villagers:

Jinak by mi tam nešli žádne mekčene a jou my tam mekečene okem udajou z databáze ;) A jo Kit díky protože si mi poradil aspoň neco i kž jsem to musel skoumat 2 týdne.

 
Nahoru Odpovědět 17.11.2013 17:08
Avatar
Honza Bittner
Redaktor
Avatar
Honza Bittner:

Klidně se vykašli na Devbook, nikdo kvůli tobě brečet nebude.

Nahoru Odpovědět  +1 17.11.2013 17:09
Ptejte se mě na cokoli na https://github.com/HoBi/ama a followujte mě na Twitteru https://twitter.com/tenhobi. :-)
Avatar
­Villagers
Člen
Avatar
­Villagers:

A rikal nekdo ze mate plakat ?

 
Nahoru Odpovědět  -4 17.11.2013 17:24
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na
Kit:

Kdybys viděl, kolik jsem musel prolézt diskuzních fór, ve kterých každý radil něco jiného, abych nakonec zjistil, že správným řešením je jediný řádek a najednou bez nějakých potíží mi šlapou dĺžne i mäkčene... A když ti to naservíruji hotové, tak se ani neobtěžuješ si dohledat omáčku. Hlavně si zjisti, proč se to musí dělat.

Nahoru Odpovědět  +1 17.11.2013 17:24
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Tato diskuze byla označena moderátorem jako nekonstruktivní a myslíme si, že nemá pro veřejnost příliš vysokou hodnotu. Členy můžete samozřejmě stále oslovit soukromě a to formou zpráv nebo chatu.

Zobrazeno 16 zpráv z 16.