Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:

mám takovej jeden dotaz...dá se ta databáze nahrát na web? díky

 
Odpovědět 23.10.2012 15:54
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
matesax:

A jéje... :) Databáze si domlouváš s hostingem - ale změní se ti jen Connection String... (Kód je závislý na typu databáze - toto je SQL...) Pročti si o databázích...

 
Nahoru Odpovědět 23.10.2012 16:03
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:

takže třeba na ic.cz si to nemuzu dat?

 
Nahoru Odpovědět 23.10.2012 16:09
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Kit:

Data se dají umístit na web, ale není to prosté kopírování souboru jako u SQLite.

Z MySQL u sebe si uděláš export a na hostingu ho naimportuješ.

Editováno 23.10.2012 16:17
Nahoru Odpovědět 23.10.2012 16:16
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
 
Nahoru Odpovědět 23.10.2012 16:20
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.