Diskuze: sloučení dat v JSON do jednoho souboru

Ostatní jazyky SQL SQL a databáze sloučení dat v JSON do jednoho souboru

Avatar
barcalangrova:

Dobrý den,

předem se omlouvám za off topic dotaz, ovšem už nevím, kde jinde se obrátit. Mám data uložená ve více než 2 tis. souborech JSON (každý objekt má vlastní soubor, přičemž schémata souborů jsou totožná) a potřebuji tyto soubory sloučit do jednoho, abych je následně mohla exportovat a dále s pracovat. Nevíte o nějakém nástroji, kde lze nahrát velké množství souborů JSON a následně vygeneruje pouze jeden? Narazila jsem pouze na jeden, kde je však nutné nahrávat soubory po jednotlivě, což je ovšem při takovém množství souborů, jako mám já, dost zdlouhavá činnost. V programování jsem bohužel úplně mimo.

Díky za každou radu!
B.

 
Odpovědět 30. ledna 16:13
Avatar
Odpovídá na barcalangrova
Petr Čech (czubehead):

Když sem hodíš ukázkový soubor, napíšu ti utilku na jejich sloučení. +Nějakou strukturu, ve které je to všechno uložené, protože v 1 složce to asi není všechno na 1 úrovni, ne?

Nahoru Odpovědět 30. ledna 19:37
Why so serious? -Joker
Avatar
patrik.valkovic
Šéfredaktor
Avatar
patrik.valkovic:

Na Linuxu by to bylo něco jako find | xargs cat >> spolecny.json, ale to asi nebude proveditelné v tomto příapdě hádám.

Nahoru Odpovědět 30. ledna 19:49
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
barcalangrova:

Bohužel mi nejde nahrát ukázkový soubor, odkaz na něj je tedy zde: http://leteckaposta.cz/596463828
Všechny soubory jsou ve složce na jedné úrovni, jedná se o surová data vyexportovaná ze zařízení.
Díky moc

Editováno 30. ledna 20:12
 
Nahoru Odpovědět  +1 30. ledna 20:11
Avatar
Odpovídá na patrik.valkovic
barcalangrova:

K linuxu nemám bohužel přístup ani zkušenosti, ovšem děkuji za tip.

 
Nahoru Odpovědět 30. ledna 20:15
Avatar
Odpovídá na barcalangrova
Petr Čech (czubehead):

Tady to máš:
https://drive.google.com/…M182dGs/view?…
Spustit setup.exe, spustit "jsoner", napsat cestu k souborům bez uvozovek a tadá, hotovo. Obsahy jednotlivých souborů jsou oddělené čárkou.
Myslím, že jsem to ošetřil proti stack overflow, tak snad vám nezpůsobím BSOD.
Jo, na začátku je navíc čárka, uniklo mi to, tak si ji smažte ;-)

Editováno 30. ledna 21:49
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 30. ledna 21:48
Why so serious? -Joker
Avatar
Odpovídá na Petr Čech (czubehead)
barcalangrova:

Děkuji moc,

po menších úpravách výsledného souboru vše funguje, jak má! Moc jste mi pomohl, jak se Vám můžu odvděčit?

Editováno 30. ledna 23:24
 
Nahoru Odpovědět 30. ledna 23:23
Avatar
Odpovídá na barcalangrova
Petr Čech (czubehead):

Není zač, čistě teoreticky mám na webu tlačítko donate... http://petrcech.eu
A označte prosím můj komentář takovou tou fajfkou jako řešení. Pro přehlednost.

Nahoru Odpovědět  +2 30. ledna 23:55
Why so serious? -Joker
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.