Diskuze: SQL_IMAGE_FORMAT

Ostatní jazyky SQL SQL a databáze SQL_IMAGE_FORMAT

Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Salieri:

Ahoj, potřebuji se vás zeptat na nahrání obrázku do databáze, mám tabulku a pro řádek pro obrázek jaký mám zvolit formát?

Potřebuji to z toho důvodu aby se mi tam ten obrázek nahrál a já ho pak v dalším souboru vytáhl.

Díky.

Odpovědět 13.11.2013 22:25
Hlavní zlo? **Školství a Matematika**!
Avatar
Silvinios
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Salieri
Silvinios:

O jakou databázi jde?
Např. MySQL podporuje typ BLOB
http://dev.mysql.com/…en/blob.html

 
Nahoru Odpovědět  +1 13.11.2013 22:32
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 13.11.2013 22:35
Hlavní zlo? **Školství a Matematika**!
Avatar
Salieri
Člen
Avatar
Odpovídá na Silvinios
Salieri:

Potřeboval bych z toho druhého souboru udělat náhled, bohužel to se mi nedaří.

Nahoru Odpovědět 13.11.2013 22:49
Hlavní zlo? **Školství a Matematika**!
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.