Diskuze: Tlačová zostava

Ostatní jazyky SQL SQL a databáze Tlačová zostava

Avatar
petertokos5
Člen
Avatar
petertokos5:

Zdravím, potrebujem poradiť ohľadom tvorby tlačovej zostavy. Mám z jedného systému vyexportované tabuľky a potrebujem to rozbehať cez mysql. Budem veľmi vďačný za pomoc čím skorej. Ďakujem

 
Odpovědět 23.4.2014 16:51
Avatar
Odpovídá na petertokos5
Michal Štěpánek:

trochu konkrétněji by to nešlo?

Nahoru Odpovědět 27.4.2014 21:19
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
petertokos5
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
petertokos5:

vytvoriť modul tlačových zostáv pre systém IGS. Dáta systému IGS sú pripravené v databáze s potrebnou dátovou štruktúrou. Systém má dovoliť vybrať rôzne položky pre tlačovú zostavu s požadovaným triedením. Súčasťou je možnosť filtrovať dáta podľa kombinácií rôznych položiek. Programové riešenie bude realizované pomocou jazyka PHP a databáze MySQL. Systém má pružne plniť požiadavky na tlač do súboru PDF alebo wordu podľa zadania.

 
Nahoru Odpovědět 27.4.2014 21:27
Avatar
Odpovídá na petertokos5
Michal Štěpánek:

IGS mi nic neříká, ale nahoře jsi psal, že máš vyexportované tabulky... v jakém formátu? SQL?

Nahoru Odpovědět 28.4.2014 9:10
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
petertokos5
Člen
Avatar
petertokos5:

IGS je názov systému, áno tabulky mám v SQL a potrebujem ich dať do toho igs systému, ktorý už funguje, ale chýba tam možnosť tlače dokumentov čo sú v systéme igs

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2014 9:13
Avatar
Odpovídá na petertokos5
Michal Štěpánek:

IGS má taky tabulky v MSSQL?
pořád nějak nechápu, čeho vlastně chceš dosáhnout. Potřebuješ do MSSQL naimportovat tabulky, nebo chceš z tabulek toho systému nějak dělat tisky?
A jestli to je MSSQL, proč to mermomocí chceš dělat v PHP a MySQL, když to lze pohodlně dělat v MSSQL a ASP.NET?

Editováno 28.4.2014 11:03
Nahoru Odpovědět 28.4.2014 11:01
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
petertokos5
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
petertokos5:

Presne, potrebujem z tých tabuliek robiť tlač. V tabuľkách sú dáta a potrebujem, aby bola možnosť tlačiť dáta vo formáte pdf.

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2014 13:10
Avatar
Odpovídá na petertokos5
Michal Štěpánek:

Ale pořád z toho není jasné, jestli jsou to ty tabulky z toho IGS, nebo máš někde nějaké vyexportované odněkud a chceš, aby s nimi IGS nějak pracoval a pomocí nich pak dělal tisky.
Pokud je databáze jako součást toho IGS, tak by v tom IGS měly být nějak tiskové sestavy řešeny. Pokud chceš řešit tisky jinak, tak bych doporučil ASP.NET, pomocí toho vytvořit sestavu a tu pak můžeš exportovat do PDF.

Nahoru Odpovědět 28.4.2014 13:16
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
Odpovídá na petertokos5
Michal Štěpánek:

Nebo vytvořit desktopovou aplikaci (C#.NET, VB.NET) a vytažená data z DB se dají taky prsknout do PDF...

Nahoru Odpovědět 28.4.2014 13:18
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
petertokos5
Člen
Avatar
petertokos5:

Ty tabulky sú súčasťou systému, len systém nemá vytvorenú možnosť tlače v pdf.

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2014 13:19
Avatar
Odpovídá na petertokos5
Michal Štěpánek:

a normální tiskové sestavy jdou?
Pokud ano, není nic jednoduššího, než si nainstalovat nějaký pdfCreator nebo print2pdf, ten ti vytvoří jakousi virtuální tiskárnu, při tisku si "ji" vybereš a pdf se vytvoří samo...

Nahoru Odpovědět 28.4.2014 13:23
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
petertokos5
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Štěpánek
petertokos5:

Tiskové sestavy práveže nejdú a je ich tam treba dostať

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2014 15:48
Avatar
Odpovídá na petertokos5
Michal Štěpánek:

Kromě PHP umíš jiný jazyk? např.: ASP.NET (a v něm C# nebo VB)?

Nahoru Odpovědět 28.4.2014 19:57
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Avatar
petertokos5
Člen
Avatar
petertokos5:

Musí to byť len v php naprogramované.

 
Nahoru Odpovědět 28.4.2014 22:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 14 zpráv z 14.