Avatar
lemonko
Člen
Avatar
lemonko:

Ahoj,

pracuju v Game Makeru 8, používám 39dll a mám vytvořeny 2 aplikace, Server a Client. No a chtěl bych se zeptat, jestli by šlo udělat, že když se připojí Client na můj Server tak se bude muset zaregistrovat/přih­lásit a vše se to bude ukládat do mého pc do ini souboru a následně ve hře že by se ukládalo i nějaké score apod...

děkuju:)

 
Odpovědět 20.12.2015 17:55
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lemonko
TomBen:

Asi se tady neobjevuje mnoho lidí, kteří by aktuálně aktivně používali právě GM8 s 39.dll, takže budeš mít obrovské štěstí, pokud ti někdo odpoví něco rozumného. Jestli se jen ptáš, jestli to, co píšeš, udělat jde, tak myslím, že ano - nevidím v tom nic technicky nemožného. Pokud tě ale zajímá jak, budeš si to asi muset nastudovat osobně. :-)

Nahoru Odpovědět 20.12.2015 19:24
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Avatar
lemonko
Člen
Avatar
lemonko:

To je právě to že bych potřeboval i nějak nakopnout.. :/

 
Nahoru Odpovědět 20.12.2015 19:36
Avatar
TomBen
Redaktor
Avatar
Odpovídá na lemonko
TomBen:

Nakopnout tě může Google. Většinou sice najdeš starší věci, ale trochu ti to pomoct může. Jako třeba tohle: http://www.lukeescude.com/…ne-tutorial/
Určitě nehledej návod na svou konkrétní situaci. Radši pročti všechno, co najdeš.

Nahoru Odpovědět 21.12.2015 8:27
Za posledních 200 miliónů let se nic zvláštního nestalo, akorát dinosauři vymřeli a opice se naučily programovat.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.