Diskuze: Dveře na kod

Ostatní jazyky GameMaker GameMaker Dveře na kod

Avatar
bone.fish
Člen
Avatar
bone.fish:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak vytvořit v game makeru dveře na kod
dveře mám a tu vec na zadáváni kodu taky jenom nevím co mam udelat abych ten kod nastavil

 
Odpovědět 27.4.2014 2:19
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Nahoru Odpovědět 27.4.2014 15:41
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Avatar
bone.fish
Člen
Avatar
bone.fish:

Prominte nejsem v tom dobrý ale nevim jak to otevřit ja když to v game makeru chci otevřit tak to muze otevřít je soubor typu gm81

 
Nahoru Odpovědět 3.5.2014 0:29
Avatar
bone.fish
Člen
Avatar
bone.fish:

a program word nemam

 
Nahoru Odpovědět 3.5.2014 0:43
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Dominik Hošic
Zdeněk Pavlátka:

Při stahování mi na té stránce AVG našlo hrozbu (virus Downloader)

bone.fish : je to projekt v GM Studio

Nahoru Odpovědět 3.5.2014 7:02
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
bone.fish
Člen
Avatar
bone.fish:

(AVGčku moc nevěřím lepší je eset ) ale jak to otevřít :( ja k tomu souboru nemám přidelenej žadný program

 
Nahoru Odpovědět  +1 3.5.2014 12:40
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Odpovídá na bone.fish
Dominik Hošic:

Protože je to projekt pro GM Studio a ty máš GM 8.1... Udělal jsem ti to pro GM 8.1 .. http://www.solidfiles.com/…de_gm81.gm81
:)
PS: Nebojte není to virus.

Nahoru Odpovědět  +1 3.5.2014 14:49
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Avatar
Zdeněk Pavlátka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Dominik Hošic
Zdeněk Pavlátka:

virus to nenašlo v tom souboru, ale na té stránce.

Nahoru Odpovědět 3.5.2014 14:51
Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi programátor.
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Zdeněk Pavlátka
Dominik Hošic:

Solidfiles používám už dlouhá léta a je to opravdu skvělý a spolehlivý file hosting :) .. AVG nesmíš tolik všechno věřit ^~^

Nahoru Odpovědět 3.5.2014 14:56
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Avatar
bone.fish
Člen
Avatar
bone.fish:

dobře dekuji jenom tet potřebuju aby hned potom co je kod správně potřebuju aby to šlo do další místnosti, to sice umim ale neumim to dat ke kodu

 
Nahoru Odpovědět 4.5.2014 10:53
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Odpovídá na bone.fish
Dominik Hošic:

Je několik možností jak to udělat... Třeba takto kontrolovat, pokud je délka stringu 10 znaků..
if(string_len­gth(global.co­de) == 10)
{
if(global.code == "123456789"){
show_message("Kód: "+ global.code +" je správný");
room_goto(název_ro­omky);
}
else show_message("Kód: "+ global.code +" není správný");
}

Nahoru Odpovědět 4.5.2014 12:35
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Odpovídá na bone.fish
Dominik Hošic:

Teď jsem si všiml, že tam mám chybu.. Má to mít 10 znaků a já tam napsal jen devět. Oprava: if(global.code == "1234567890")

Nahoru Odpovědět 4.5.2014 13:55
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 12 zpráv z 12.