Avatar
rosina.jakub
Člen
Avatar
rosina.jakub:

Prosím vás ako mám vytvoriť niečo takéto? game over screen kde bude score a best score..diky

 
Odpovědět 2.6.2014 20:22
Avatar
Posix
Člen
Avatar
Odpovídá na rosina.jakub
Posix:

Podle mě nejjednodušší řešení (neříkám že nejlepší) by bylo udělat screenshot na konci hry. Pak přejdeš do další místnosti, kde bude screenshot jako pozadí a jednoduše vykreslíš tabulku, tlačítka a ostatní potřebné věci.

Nahoru Odpovědět 2.6.2014 20:35
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Odpovídá na rosina.jakub
Dominik Hošic:

Dáš si podmínku, jestli hráč umřel a když ano, tak vytvoříš objekty pro tabulku highscore, nějaká ta tlačítka apod. Prostě obyčejné objekty, kterým by bylo dobré dát depth na -1 aby překrývali všechny ostatní objekty :)

Posix Zajímavý nápad :D

Editováno 2.6.2014 20:36
Nahoru Odpovědět 2.6.2014 20:35
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Avatar
rosina.jakub
Člen
Avatar
rosina.jakub:

to je sakra zložité

 
Nahoru Odpovědět 2.6.2014 20:39
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Odpovídá na rosina.jakub
Dominik Hošic:
with(all)
   speed = 0;

a pak už jen vytvoříš objekty:

instance_create(x, y, obj);
Nahoru Odpovědět 2.6.2014 20:50
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Avatar
rosina.jakub
Člen
Avatar
rosina.jakub:

mne ide hlavne o to score..neviem ako nastaviť aby zobrazovalo aktuálne a aby ukladalo highscore

 
Nahoru Odpovědět 2.6.2014 21:02
Avatar
Posix
Člen
Avatar
Odpovídá na Dominik Hošic
Posix:

Vidím, že se řídíš tím pravidlem, co mám v podpisu :D
Jinak to tvoje řešení řeší možná tak jeden problém ze sta, takže toto nebude fungovat moc fungovat.

Nahoru Odpovědět 2.6.2014 21:04
Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě.
Avatar
rosina.jakub
Člen
Avatar
rosina.jakub:

šak ok ale ja potrebujem spraviť to score..vykreslenie je to najjednoduchšie

 
Nahoru Odpovědět 2.6.2014 21:17
Avatar
Dominik Hošic
Redaktor
Avatar
Odpovídá na rosina.jakub
Dominik Hošic:

http://www.itnetwork.cz/…l-highscores

Posix Já to podobně řešil, když jsem psal svého vlastního FlappyBirda a fungovalo to skvěle :D A nepřijde mi to jako složité řešení.

Nahoru Odpovědět 2.6.2014 21:45
Klient: Nefunguje mi internet co s tím uděláte? Operátor: a co vidíte na monitoru? Klient: No signal...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.