Avatar
00
Člen
Avatar
00:

Chci vybrat data z databáze (na androidu, java) a vždy (i když jsou v aSQLiteManageru v tabulce data) se mi vrátí prázdný výsledek (0 řádků). Zde je můj kód: (části)

public static final String NAZEV = "nazevtabulky";
public static final String SL_ID = "_id";
public static final String SL_AAA = "aaa";
public static final String SL_X = "x";
public static final String SL_Y = "y";
public static final String SL_XSPAN = "xspan";
public static final String SL_YSPAN = "yspan";
public static final String SL_TYP = "typ";
public static final String SL_NAZEV = "nazev";
public static final String SQL_VYTVOR = "CREATE TABLE " + NAZEV + " ("+SL_ID+" INTEGER PRIMARY KEY,"+SL_AAA+","+SL_X+","+SL_Y+","+SL_YSPAN+","+SL_XSPAN+","+SL_TYP+","+SL_NAZEV+")";
public static final String SQL_ZRUS = "DROP TABLE "+NAZEV;
int id = 1;

ArrayList<PolozkaRozlozeni> seznam = new ArrayList<>();
Cursor c  = dejDatabazi().query(NAZEV, new String[]{SL_ID}, SL_AAA+"=?", new String[]{Integer.toString(id)}, null, null, null);
c.moveToFirst();
while (!c.isAfterLast()) {
      Log.d("Polozka", "ukladam");
      seznam.add(new PolozkaRozlozeni(this, c.getInt(0)));
      c.moveToNext();
}
 
Odpovědět 1. listopadu 17:42
Avatar
00
Člen
Avatar
00:

Problém bych hledal ve WHERE (když ho nahradím za null, kód funguje)

 
Nahoru Odpovědět 1. listopadu 17:45
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.