Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Zdravím,
mám takový malý web napsaný v Pspadu a potřeboval bych udělat stejnou šablonu do joomly. Nevíte o nějaké programu, který to zvládne převést do šablony ? :D Popř. nějaký opravdu jednoduchý editor na šablony.
Potřeboval bych předělat tento web http://cvrk.chytry.cz

 
Odpovědět 4.11.2014 18:37
Avatar
bazywalker
Člen
Avatar
Odpovídá na švrčajs
bazywalker:

Zkus najít nějaký tutoriály ohledně převodu. Web je opravdu jednoduchý, pro začínajícího programátora na Joomle by to trvalo zhruba necelých 5 minut. Popřípadě to můžeš převést do Wordpressu.

Editováno 4.11.2014 18:45
 
Nahoru Odpovědět 4.11.2014 18:43
Avatar
Fredep
Redaktor
Avatar
Odpovídá na švrčajs
Fredep:

Jedinou, jednoduchou možnost tu vidím, a to tu, že si stáhneš nějakou primitivní šablonu, kterou přepíšeš. Převod čistého HTML na Joomla šablonu neexistuje :/

Nahoru Odpovědět 4.11.2014 18:47
Týmová práce je důležitá proto, aby bylo možno obvinit z neúspěchu někoho jiného.
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Ok, díky ;)

 
Nahoru Odpovědět 5.11.2014 12:30
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Tak nakonec jsem stránky nucen nechat čistě v kodu a nedělat to pomocí joomly, wordpressu atd.... Ale nastal mi problém, na vystředění stránky do středu používám margin: 0px auto, stránka je sice na středu, ale od "těla" prohlížeče je vzdálená tak 5px(jako by tam bylo, např: margin-left: auto; margin-right: auto; margin-top: 5px)
A nevím co s tím, zkoušel jsem vypsat samotnou hlavičku a ta fungovala bez problému, jen nebyla vycentrovaná..
Můj problém je vidět zde.. http://www.dmacz.cz/
Stránek se nelekejte :D

 
Nahoru Odpovědět 8.11.2014 16:08
Avatar
Fredep
Redaktor
Avatar
Odpovídá na švrčajs
Fredep:

Může za to margin těla stránky, vyřešíš to takto:

<style>
body {
  margin: 0;
  padding: 0; // Pro jistotu
}
</style>
Nahoru Odpovědět  +1 8.11.2014 18:21
Týmová práce je důležitá proto, aby bylo možno obvinit z neúspěchu někoho jiného.
Avatar
švrčajs
Člen
Avatar
švrčajs:

Díky.. Ještě jsem se chtěl zeptat, zda neznáte nějakou galerii bez databáze, líbí se mi UberGallery, ale ta je dělaná na PHP5 a bohužel na hostingu mám PHP4

Editováno 8.11.2014 23:25
 
Nahoru Odpovědět 8.11.2014 23:23
Avatar
Odpovídá na švrčajs
Josef Kuchař (Pepa489):

Přejdi na nějaký jiný hosting, php4 už je zastaralá :D

Nahoru Odpovědět  -1 9.11.2014 21:19
2x piš, jednou debuguj
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.