Diskuze: nefunkčnost stránky v Internet Exploreru

Software Ostatní software nefunkčnost stránky v Internet Exploreru

Avatar
mikolas.ondra:

Dobrý den, mám problém v jednom k=du, jde o to, že, když kliknu na tlačítko vypočti a stránku mám otevřenou v Internet Exploreru, tak to nic neudělá,v tom smyslu, že to nespustí funkci, kterou volá to tlačítko, nemohl by mi někdo prosím pomoct?
Předem děkuji.

<!DOCTYPE html>
<html lang="cs-cz">
<head>
    <meta charset="utf-8" />
    <title>kruh</title>


</head>



<body>


        <h1>Kruh, križnice <small>(obsah, obvod)</small></h1>

    <form name="formular">

        <h3>Poloměr:</h3>

        <input type="text" name="polomer" value="" onclick="value = ''"/>

        <h3>Průměr:</h3>

        <input type="text" name="prumer" value="" onclick="value = ''" />

        <h3>Obvod:</h3>


        <input type="text" name="obvod" value="" onclick="value = ''" />

        <h3>Obsah:</h3>

        <input type="text" name="obsah" value="" onclick="value = ''" />

        <br /><br />

        <input class="buton" type="button" value="Vypočti!" onClick="start()"/>
        <input class="buton" type="button" value="Smaž!" onClick="smaz()" />

    </form>




    <br /><br />


    <footer>

        <div id="home" onclick="domu(2)" onmouseover="domu(1)"><a href="ondrahome.html">Domů</a></div>

    </footer>
    <script language="JavaScript">
        function domu(roz) {
            if (roz == 1) {
                document.getElementById("home").style.cursor = "pointer";
            }
            else {
                window.location.href = "ondrahome.html";
            }
        }

        function start() {

            var r = formular.polomer.value;
            var d = formular.prumer.value;
            var o = formular.obvod.value;
            var s = formular.obsah.value;


            if (r != 0) {
                polomer(r);
            }


            if (d != 0) {
                prumer(d);
            }


            if (o != 0) {
                obvod(o);
            }


            if (s != 0) {
                obsah(s);
            }


            if (r == 0 && d == 0 && o == 0 && s == 0) {
                window.alert("Nic jsi nenapsal");
            }
        }


        function polomer(r) {
            var d = r * 2;
            var o = Math.PI * d;
            var s = r * r * Math.PI;
            vypis(r, d, o, s);
        }

        function prumer(d) {
            var r = d / 2;
            var o = d * Math.PI;
            var s = Math.PI * r * r;
            vypis(r, d, o, s);
        }

        function obvod(o) {
            var d = o / Math.PI;
            var r = d / 2;
            var s = Math.PI * r * r;
            vypis(r, d, o, s);
        }

        function obsah(s) {
            var r = Math.sqrt(s / Math.PI);
            var d = r * 2;
            var o = d * Math.PI;
            vypis(r, d, o, s);
        }

        function vypis(polomer, prumer, obvod, obsah) {
            document.formular.polomer.value = polomer;
            document.formular.prumer.value = prumer;
            document.formular.obvod.value = obvod;
            document.formular.obsah.value = obsah;
        }

        function smaz() {
            document.formular.polomer.value = "";
            document.formular.prumer.value = "";
            document.formular.obvod.value = "";
            document.formular.obsah.value = "";
        }

    </script>


</body>
</html>
 
Odpovědět 12.7.2014 18:15
Avatar
Odpovídá na mikolas.ondra
Josef Kuchař (Pepa489):

A není to tím že nemáš ve <form> atribut method nastavený na post nebo get?

Nahoru Odpovědět 12.7.2014 18:25
2x piš, jednou debuguj
Avatar
mikolas.ondra:

Ne, tím to bohužel není.Ale díky za odpověď.

 
Nahoru Odpovědět 12.7.2014 18:38
Avatar
Benjibs
Člen
Avatar
Odpovídá na mikolas.ondra
Benjibs:

Vraj IE má(mal) problém s type="button", (pri tých dvoch inputoch, ktoré sú tlačítkami)
skús to z kódu odstrániť (aj tak je to nepotrebné).

Editováno 12.7.2014 19:07
Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
Nahoru Odpovědět  +1 12.7.2014 19:07
1 + 1 = 2
Avatar
mikolas.ondra:

Děkuju, teď to funguje bezchybně.

 
Nahoru Odpovědět 12.7.2014 19:39
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.