Avatar
Martin Mandík:

Před chvílí jsem si jen tak projížděl FB a rozklikával nějaké ty odkazy na zábavné stránky. Na jedné jsem byl a najednou jsem viděl, že na místě určeném pro reklamu se objevil můj rozdělaný projekt z localhostu(zatím nemám ůvodní stránku, takže jednoduchá chybová stránka). Netuším, jak je to možné a nějak jsem se proklikal zdrojákem webu, konkrétně diply.com a zjistil jsem, že na stránce http://diply.coffeecup.com/ se nachází můj localhost, jako bych si ho otevřel v prohlížeči. Nevíte co to způsobilo a jestli je to nebezpečné? Díky

Editováno 11.6.2015 0:05
 
Odpovědět 11.6.2015 0:04
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Martin Mandík
Adam Ježek:

U mě ta stránka z odkazu neexistuje. Jestli už nejde otevřít ani u tebe, tak je asi zrušená a možná tam byl jenom iframe na localhost, možná aby to nabylo na věrohodnosti. O co na tý stránce jde?
A jestli ji stále otevřeš, ale jinde už ne, takasi máš nějakej bordel v počítači, kterej ti to nastrčil do prohlížeče

Nahoru Odpovědět  +1 11.6.2015 0:12
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Martin Mandík:

U mě stránka otevřít furt jde a když vídím zdroják, není to iframe na localhost, skenuju počítač, řekl bych že v tom to bude, ale přímo na tom diply.com to bylo přes několik iframů a pokaždý jiná stránka, fakt netušim jak to tam procpali 8|

Editováno 11.6.2015 0:23
 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 0:23
Avatar
Martin Dráb
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Mandík
Martin Dráb:

Taky bych se přikláněl k tomu iframu se zdrojem nastaveným na 127.x.x.x. Ale to by možná šlo poznat i z toho zdrojáku.

Nahoru Odpovědět  +1 11.6.2015 0:23
2 + 2 = 5 for extremely large values of 2
Avatar
Odpovídá na Martin Dráb
Martin Mandík:

Jo, taky mě to napadlo, ale fakt tam ve zdrojáku neni...

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 0:26
Avatar
Richard
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Mandík
Richard:

A je to opravdu localhost? Tzn, teď když na localhostu něco změníš, projeví se to?
Pokud ano, objeví se ve tvým access logu ten přístup? Pokud ano, nemáš související záznam v hosts souboru?

Nahoru Odpovědět 11.6.2015 0:37
$action = $_GET['Life']; | Když dáš mínus, napiš proč!
Avatar
Odpovídá na Richard
Martin Mandík:

Zkoušel jsem změnit localhost, projevilo se to, v logu se přístup zaznamenal, ale v hosts souboru(pokud je to ten v System32 atd.) tak tam změnu nevidím 8|

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 0:46
Avatar
Martin Mandík:

Zkusil jsem vypnout apache a samozřejmě: Tato webová stránka není dostupná, takže asi něco u mě...

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 0:49
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Martin Mandík
Adam Ježek:

otevři zdroják stránky a prohledej ho na "iframe"
asi tam bude něco jako

<iframne src="http://127.0.0.1"></iframe>

//sakra, přehlíd sem předchozí komentáře :D

//EDIT2 a ten odaz z prvního příspěvku nefunguje, tak jak to je?

Editováno 11.6.2015 1:30
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 1:28
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
David Novák
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 1:48
Chyba je mezi klávesnicí a židlí.
Avatar
Odpovídá na David Novák
Martin Mandík:

Nic z něj nevyčteš, je to normální kód co mam na localu a iframe tam neni...to jsem zkoušel jako první...

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 7:23
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Martin Mandík:

Taky jsem to zkoušel odjinud, přesměrovalo mě to na cofeecup.com, když jsem vypnul Apache, vyhodilo mi to ERR_CONNECTION_RE­FUSED - tato webová straánka není dostupná

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 7:28
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Martin Mandík
Adam Ježek:

Koukni se tady na článek a subdoménách pro xampp a podivej se, jestli tam někde neni nastavená ona

Nahoru Odpovědět 11.6.2015 7:31
Programátor dělá co může. Počítač co chce. | Pokud mi dáš mínus, tak prosim, napiš proč!
Avatar
Martin Mandík:

Napadlo mě to, kontroloval jsem :-)

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 7:45
Avatar
Filip Šohajek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Mandík
Filip Šohajek:

Doména směřuje na localhost, je to určené pro testování.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 9:44
Avatar
Odpovídá na Filip Šohajek
Martin Mandík:

Ted jsem to moc nepochopil, jaktoze se teda vas localhost nezobrazí?

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 12:55
Avatar
tomasmanhal
Člen
Avatar
Odpovídá na Martin Mandík
tomasmanhal:

Možná proto, že ne všichni mají na localhostu nějaký otevřený běžící projekt :-)

Nahoru Odpovědět  +1 11.6.2015 13:19
Kdyby nám dodali k životu zdrojový kód, vše by bylo jednodušší...
Avatar
Odpovídá na tomasmanhal
Martin Mandík:

Jo, pravda :-D Díky všem za ochotu :-)

 
Nahoru Odpovědět 11.6.2015 13:34
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 18 zpráv z 18.