Office 2016 Preview je k dispozici

Zpravodajství Software Office 2016 Preview je k dispozici

Microsoft uvolnil Office 2016 Preview. Zatím rozesílá pozvánky členům programu Insider, ale v nich je pouze odkaz na stažení, ke kterému není třeba být Insider. Jedná se pouze o 150 denní zkušební verzi, ale všude již vyzývá tlačítkem Koupit, tudíž je možné si licenci k Office 2016 zakoupit již nyní.

Již na první pohled jsou patrné změny, například instalační program vám už při spuštění instalace nabídne možnost Office používat, jen se vše každou chvíli sekne nebo program neodpovídá. Ale co byste čekali během instalace?


 

  Aktivity (1)

Zprávu pro vás napsal Adam Ježek 7.7.2015 22:11
Avatar
Autor se převážně věnuje Arduinu a psaní tutoriálů z této oblasti, občas napíše příležitostně nějakou tu zprávičku. Většinu svého volného času momentálně věnuje Linuxu a/nebo Raspberry Pi. Také umí C#, HTML, CSS, PHP a Python.

Miniatura
Všechny články v sekci
Zprávy ze světa softwaru

 

 

Komentáře

Avatar
Michal Žůrek (misaz):

Taky mi to přišlo asi před 30 minutami a zkusím to na desítkovém počítači asi zítra.

Odpovědět 7.7.2015 22:15
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Adam Ježek:

Já momentálně zkoušim na osmičkách. Z předchozích 2013 si to samo vytáhlo všechno nastavfevní i historii dokumentů a až na změnu designu sem zatim moc změn nenašel

Odpovědět 7.7.2015 22:20
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Michal Žůrek (misaz):

ono si to nevytáhlo z 2013, ale z cloudu. :) Každopádně mě zajímá rozdíl, protože ona byla beta označována jako myslím Office 15 a tu sem měl v PC skoro do teď, tak by mě zajímalo jaký je rozdíl. Však se to zítra dozvím.

Btw. ty synchronizace do cloudu jsou ale husté. Na nových desítkách se mi změnila tapeta na tu novou, okamžitě se to synchronizovalo a o 5 sekund později se mi to nastavilo i na ntb s 8.1.

Odpovědět 7.7.2015 22:23
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Adam Ježek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
Adam Ježek:

Ty synchronizace sou už od osmiček, ještě si pamatuju jak sem nadával jak sem se přihlásil na nově přeinstalovanym druhym noťasu a na prvnim mi to změnilo tapetu na tu defaultní
Z cloudu to asi vytáhlo většinu, ale pochybuju, že by se do cloudu tahaly i věci jako historie lokálních souborů co mam mimo složku Onedrivu

Editováno 7.7.2015 22:25
Odpovědět 7.7.2015 22:25
Pokud chceš odpovědět, klikni na odpovědět. Pokud chceš vložit zdroják, klikni na vložit zdroják (</>)
Avatar
Odpovídá na Adam Ježek
Michal Žůrek (misaz):

tahají i historii, pokud ji máš kompletně synchronizovanou, tak se podívej do Word online a Word 2013/16. Já ji mám stejnou i když Word online vůbec nepoužívám.

Odpovědět 7.7.2015 22:29
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
alesekmoravec123:

Až nainstaluju w10, rozhodně vyzkouším :)

Odpovědět 8.7.2015 0:18
Udělat něco blbůmvzdorné je nemožné jelikož se vždy objeví nějaký větší blbec.
Avatar
Michal Žůrek (misaz):

tak jsem to zkusil a moc změn tam teda není.

Odpovědět 10.7.2015 22:01
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.